Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Олег Тягнибок отримав 30% підтримку телеглядачів на “Шустер Live”

Політика 5359 переглядів

Опубліковано - 26.10.2009 20:17 | Всі новини | Версія для друку

Олег Тягнибок отримав 30% підтримку телеглядачів на “Шустер Live”
Олег Тягнибок отримав 30% підтримку телеглядачів на “Шустер Live”
Олег Тягнибок порівняв партії кримінально-олігархічних кланів з брудними шкарпетками, які зміняються хіба що з правої ноги на ліву.

23 жовтня 2009 року голова Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олег Тягнибок взяв участь у програмі "Шустер Live" (ТРК "Україна").

На початку програми відбулося голосування глядачів – кого з гостей студії вони хотіли би насамперед почути. У цьому голосуванні Олегу Тягнибоку надали 18%. Для порівняння: представники БЮТ отримали не набагато більше голосів – 20%, комуністи – 6%, а НУ – лише 2%.

Під час виступу у програмі Олег Тягнибок зазначив:

"35 років тому великий український поет Василь Стус сказав пророчі слова: "Кубло бандитів, кагебістів, злодіїв і ґвалтівників у стольному засіли місті, як партія большевиків". 35 років тому поет описав те, що робиться сьогодні. Справді, в Україні при владі сьогодні стоять кримінально-олігархічні клани, і всі п’ять політичних партій, представлених у парламенті, є власністю цих кланів.

Згадаймо, як перед виборами 2007 року БЮТ та НУ клялися перед всією Україною, обіцяючи, що коли вони прийдуть до влади, створять пропрезидентську коаліцію. А насправді вони не тільки не могли між собою домовитись, а й почали бігати до ще донедавна ворожої Партії регіонів, змагаючись, хто перший створить з нею коаліцію. Насправді усі вони домовлялись між собою про "дерибан" України, зміни в Конституції, наявність у парламенті лише двох політичних партій. Бажання їхнє очевидне – усунути людей від управління державою.

Діяльність політичних партій, представлених в парламенті, можна порівняти з брудними шкарпетками: змінюються одні і ті самі шкарпетки – тільки з правої ноги на ліву, і дірка мігрує з мізинця на великий палець. Перед виборами вони залатують різнокольоровими нитками одні й ті самі дірки, а нам пропонують одягати ті шкарпетки знову.

Олігархи, які є власниками політичних партій, зацікавлені побудувати державу олігархів і злиднів, багатих і бідних. А вся їхня "суперечка" лише для того, щоби лишитися при владі... Як їх не тасувати – карти ті самі... Тому єдиний вихід – очищення влади через люстрацію і зміна системи влади".

Наприкінці програми глядацька аудиторія проголосувала за те, хто із промовців був найбільш переконливим. Олегу Тягнибоку повірили 30% глядачів, натомість представники НУ, КПУ, БЮТ та ПР набрали від 0% до 11% відповідно, повідомляє прес-служба ВО "Свобода".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.