Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На прохання журналістів. Москаль зацікавився дипломом Януковича

Скандал 4345 переглядів

Опубліковано - 29.10.2009 16:14 | Всі новини | Версія для друку

На прохання журналістів. Москаль зацікавився дипломом Януковича
На прохання журналістів. Москаль зацікавився дипломом Януковича
Після справи з дипломом Кислинського до Геннадія Москаля вишикувалась черга. Втім, він вважає, що принциповим є виявити і позбавити посад усіх неуків із липовими дипломами.

«То ви хочете зробити з мене детектива по фальшивих дипломах?», - здивувався народний депутат Москаль на меседж видання «Українська правда», яке запропонувало йому «новий об’єкт для розслідування» - «магістра міжнародного права», кандидата в Президенти Віктора Януковича.

Адже за словами видання «люди, які закінчували цю Академію (Українську академію зовнішньої торгівлі – ред.) в той же рік, що і Янукович, геть не пам’ятають такого студента».

«Повірте, після справи Кислинського мені обривають телефон сигналами з проханням розслідувати обставини отримання дипломів сотень таких неуків по всій Україні», - сказав Москаль і продовжив: «Неуків у статусі начальників і начальничків. І дійсно, перевіряємо, а там – «липа», «липа», «липа»… Я вже навіть чергу встановив. А потім мені чомусь закидають, що ці розслідування мають політичне забарвлення».

«Чи я винен у тому, що люди, які не бажають вчитися і працювати, прагнуть потрапити у начальники через політику? Що саме в політиці вони знайшли собі двері до раю земного з усіма благами, яких не мають більшості людей?», - пояснив народний депутат.

«Але… оскільки видання «Українська правда» дає мені, як народному депутату, завдання провести відповідне розслідування, то я це завдання виконаю», - заявив Москаль.

Нагадаємо, що у 2001 році 50-річний Янукович, знаний у народі як «проФФесор», закінчив Українську академію зовнішньої торгівлі за спеціальністю «магістр міжнародного права» , а у вересні 2009 року публічно оконфузився, назвавши «Гельсінський заключний акт» – ключовий документ у міжнародної дипломатії! – «Стокгольмським договором».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.