Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Дерибан країни на двох. У парламенті об’явили про переворот у НУ-НС за підробними підписами

Скандал 4121 перегляд

Опубліковано - 6.11.2009 14:10 | Всі новини | Версія для друку

Дерибан країни на двох. У парламенті об’явили про переворот у НУ-НС за підробними підписами
Дерибан країни на двох. У парламенті об’явили про переворот у НУ-НС за підробними підписами
Ющенком запущено сценарій знищення парламентаризму під майбутнього президента Януковича: у Верховній Раді України офіційно оголошено про відкликання Миколи Мартиненка з посади лідера фракції “НУ–НС”.

Офіційну заяву з цього проводу зачитав головуючий на засіданні парламенту перший заступник голови Верховної Ради Олександр Лавринович.

Із вимогами оприлюднити рішення, яке нібито ухвалило засідання фракції, вчора виступила низка нардепів-нашоукраїнців з пропрезидентського лоббі. Від їхнього імені на брифінгу у парламенті виступив нардеп Андрій Парубій.

«Оголошена з трибуни Верховної Ради депутатом від «НУНС» Парубієм інформація про відкликання з посади голови цієї фракції Миколи Мартиненка не відповідає дійсності, оскільки цей документ сфальсифікований», - заявив його колега по фракції депутат від «Народної самооборони» Тарас Стецьків.

«Слова Андрія Парубія не відповідають дійсності. Оголошувати з трибуни неіснуюче рішення нібито засідання фракції — це переступати політичну межу! Я вже неодноразово говорив, що протокол засідання фракції сфальсифікований, що належно оформлених підписів в належній кількості немає, і що частина підписів, яка була долучена до нібито засідання фракції, збиралася в зовсім іншій ситуації і зовсім під іншими документами. Тому оголошувати з трибуни фальсифікований документ, це, напевне, похоронити себе, як політика. Ця інформація є просто обманом Верховної Ради і обманом виборців. Це якась така маріонеткова політика, ляльководи якої знаходяться за межами Верховної Ради», — сказав депутат.

На думку Стецьківа, заяви про відкликання діючого голови фракції «НУНС» вигідні Банковій і Президенту Ющенку, а також Партії регіонів, яка весь час наполягає на тому, що коаліція розвалюється і її не існує.

«І це все, на мою думку, напряму пов’язано з початком президентської кампанії. Це спроба дискредитувати і добити до кінця фракцію «НУНС», яка в своїй більшості, як вважається, готова підтримати Тимошенко. Це спроба відкрити собі дорогу до розпуску Верховної Ради майбутнім Президентом. Для цього треба тільки поміняти голову фракції, а пізніше вивести фракцію з коаліції. І таким чином дати новообраному Президенту (ймовірно, як вони вважають, Януковичу) можливість одразу розпустити парламент. Отакий сценарій. Інші вважають, що це відкриває дорогу до відставки уряду і формування технічного уряду і технічної більшості у Верховній Раді», — пояснив «самооборонець».

Стецьків наголосив, що кожна з груп депутатів, яка бере участь у цьому фарсі, переслідує свою власну мету. «І тому у цієї затії немає перспективи, бо кожен переслідує власні інтереси, кожен торгує своєю частиною підписів. Прикро тільки, що група «За Україну!» на чолі з В’ячеславом Кириленком бере участь в такому сценарії», — додав депутат.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.