Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Бажане за дійсне. На Банковій хворобливо марять назвичайним станом

Влада 3364 перегляди

Опубліковано - 9.11.2009 16:22 | Всі новини | Версія для друку

Бажане за дійсне. На Банковій хворобливо марять назвичайним станом
Бажане за дійсне. На Банковій хворобливо марять назвичайним станом
Заступник глави Секретаріату президента Ігор Попов не виключає введення надзвичайного стану в Україні через епідемію грипу.

Про це повідомила прес-служба.

«Головне завдання понеділка – подивитися, як виконується Указ Президента про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху пандемічного грипу в Україні, подивитися, чи потрібна його корекція. Якщо якісь пункти не виконуються, чому, чим потрібно допомогти... Якщо не виходить це – кадровими перестановками», - наголосив заступник Глави Секретаріату Президента України - Представник Президента у Верховній Раді України Попов.

«Якщо ж ми побачимо, що цей план неможливо виконати з цим менеджментом, цими органами влади, лише тоді може постати питання надзвичайного стану», - заявив Попов.

Попов нагадав про найважливіші пункти указу Президента «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 30 жовтня 2009 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху пандемічного грипу в Україні»: наявність ліків та масок в аптеках, включення опалення, митне оформлення гуманітарної допомоги протягом доби тощо.

Між тим, Президент Ющенко 8 листопада в прямому ефірі заявив, що підстав для введення в Україні надзвичайного стану немає.

Раніше, 6 листопада секретар Ради національної безпеки і оборони Раїса Богатирьова висловилася за введення надзвичайного стану.

Заступник глави Секретаріату президента Попов теж вже заявляв про можливість введення надзвичайного стану. Також Попов 6 листопада заявив, що в понеділок має відбутися засідання РНБО щодо ситуації з грипом, проте прес-служба Глави держави досі не повідомила про засідання.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.