Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Путін вчергове виявився дрібненьким брехунцем-капосником

Газоват 5479 переглядів

Опубліковано - 9.11.2009 18:47 | Всі новини | Версія для друку

Путін вчергове виявився дрібненьким брехунцем-капосником
Путін вчергове виявився дрібненьким брехунцем-капосником
ВАТ “Газпром” підтверджує, що Україна повністю розплатилася за спожитий у жовтні газ. Попри прогнози прем’єра РФ Володимира Путіна.

Факт отримання грошей підтвердив офіційний представник «Газпрому» Сергій Купріянов.

«Газпром» отримав увесь необхідний платіж за жовтень», - сказав Купріянов.

При цьому він не уточнив точну суму. «Все, що спожили (у жовтні) – все сплатили», - сказав він.

Як повідомлялося раніше, 5 листопада прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко повідомила, що «Нафтогаз України» розрахувався з «Газпромом» за газ, поставлений в Україну в жовтні поточного року. При цьому вона зазначила, що провести проплату було досить складно.

3 листопада, виступаючи в парламенті, Тимошенко сказала, що "Нафтогаз" за спожитий у жовтні газ повинен перерахувати російському "Газпрому" 4 млрд. грн.

Напередоні перерахування Україною чергового платежу за спожитий у жовтні газ, прем'єр РФ Путін розповсюдив інформацію про те, що нібито українска сторона може не розплатитися, а тому у споживачів ЄС можуть виникнути проблеми з постачанням палива. Він також телефонував у ЄС, як повідомили російські ЗМІ, з пропозицією виділити Україні фінасову допомогу.

Згідно з контрактом від 19 січня 2009 року, "Нафтогаз України" зобов`язаний щомісячно направляти ВАТ "Газпром" платежі за газ не пізніше 7 числа місяця, наступного за поставками. При першому ж неплатежі контракт між компаніями передбачає перехід на авансову систему розрахунків.

Досі Україна своєчасно й у повному обсязі розраховувалася з «Газпромом» за поставлений газ.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.