Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Медведько здивував Луценка

Кримінал 7753 перегляди

Опубліковано - 8.09.2006 20:18 | Всі новини | Версія для друку

Медведько здивував Луценка
Медведько здивував Луценка
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що його громадянська позиція щодо смерті Вячеслава Чорновола ґрунтується на матеріалах слідства у цій справі.

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що його громадянська позиція щодо смерті Вячеслава Чорновола ґрунтується на матеріалах слідства у цій справі.

"На цей момент є декілька обставин, які приводять мене до громадянського і професійного переконання, що це було не звичайне ДТП", - сказав Луценко на брифінгу у п’ятницю, коментуючи заяви генпрокурора Олександра Медведька про те, що в слідства нема інформації, що смерть Чорновола була саме вбивством.

Міністр наголосив, що його громадянська позиція була озвучена ще рік тому.

"16 вересня, в день пам’яті Гонгадзе, я сказав, що у слідства, яке відновило МВС, є суттєве просування. Ми отримали беззаперечні докази, які можуть свідчити про те, що Чорновол був не жертвою ДТП, а був убитий", - сказав Луценко.

"Після того невдовзі ГПУ всі матеріали слідства забрала до себе, а наша робоча група була ліквідована", - додав він.

Луценко також висловив здивування заявами Медведька з приводу його слів про вбивство Чорновала.

"Бажання Генпрокуратури припинити ці вислови, які лунали і від президента, і від мене, і від інших людей, які дещо знають у цій справі, по-людськи я зрозуміти можу, але професійно – ні", - сказав він.

"Для того, щоб сказати, що це звичайне ДТП, я думаю, що генпрокурору варто було б відповісти на просте запитання: які висновки зробила експертиза після ексгумації двох фігурантів цієї справи, які були в тому злощасному КамАЗі. Якщо не було слідів їхнього отруєння, тоді, звичайно, це може бути ДТП. Якщо вони все ж таки є, то не треба тікати від необхідності визнавати це вбивство", - додав міністр.

Водночас Луценко запевнив, що й надалі інформуватиме громадськість про розслідування резонансних справ.

"Я залишаю за собою політичне право залишатися цим збудником і примушувати людей робити те, для чого вони призначені на свої посади", - сказав він.

Луценко також припустив, що справа Чорновола може бути закрита Генпрокуратурою за не встановленням осіб, які здійснили злочин.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Бог, що створив світ і все, що в ньому, бувши Господом неба і землі, не в рукотворних храмах живе ”
Діяння апостолів, 17, 24

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.