Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


По столиці ще вештає інфекція

Охорона здоров`я Регіон: м.Київ 6684 перегляди

Опубліковано - 23.11.2009 15:10 | Всі новини | Версія для друку

По столиці ще вештає інфекція
По столиці ще вештає інфекція
У Києві станом на 22 листопада зареєстровано 124 тисячі 723 особи, які захворіли на грип і гострі респіраторні вірусні інфекції, а також 22 смертельні випадки в результаті цих хвороб з початку епідемії 29 жовтня цього року.

Про це говориться в повідомленні Оперативного штабу Міністерства охорони здоров'я України, оприлюдненому сьогодні, 23 листопада, Київською міською санітарно-епідеміологічною станцією.

Зокрема, за останню добу звіту (тобто з 21 по 22 листопада) в столиці захворіли 776 осіб, з них 465 - дорослих (в т.ч. четверо з них - вагітні й породілля) і 311 - діти у віці до 18 років .

За цей же час госпіталізовано 100 осіб. Станом на 22 листопада в реанімаційних відділеннях лікарень перебувають 15 осіб, на штучній вентиляції легенів - три людини.

Згідно зі звітом, за останню добу в Києві не було смертельних випадків від ГРВІ або грипу.

Згідно з офіційною інформацією МОЗ, у місті серед госпіталізованих з початку епідемії виписано 2 тисячі 48 осіб, у т.ч. з діагнозами грип чи пневмонія - 733 людини.

Як раніше, 18 листопада, повідомила Державна санітарно-епідеміологічна служба Києва, кількість померлих від епідемії грипу та ГРВІ в Києві досягла 11 осіб.

Кількість померлих від грипу, ГРВІ та ускладнень, викликаних цими хворобами, в Україні досягла 381 людини станом на неділю, 22 листопада, повідомила прес-служба МОЗ.

За минулу добу від захворювання та ускладнень померли 7 осіб. Двоє з них - вагітні жінки.

Загальна кількість захворілих з початку епідемії склала 1 млн 608 тис. 603 людини; за останню добу - 9500 осіб.

Усього з початку епідемії було госпіталізовано 95 361 особу, з них за останню добу - 1495 осіб. На сьогоднішній день виписано 66 788 пацієнтів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Охорона здоров`я»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.