Аратта - На головну

19 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Пікет ревнощів? Регіонали намагалися зіпсувати апетит патрону, тобто Путіну

Політика 4267 переглядів

Опубліковано - 24.11.2009 17:19 | Всі новини | Версія для друку

Пікет ревнощів? Регіонали намагалися зіпсувати апетит патрону, тобто Путіну
Пікет ревнощів? Регіонали намагалися зіпсувати апетит патрону, тобто Путіну
Акції протесту, ініційовані Партією регіонів у Ялті під час саміту глав урядів країн СНД, викликали в організаторів і учасників цього заходу неабияке здивування.

Про це заявив начальник кримської міліції, нардеп Геннадій Москаль.

Він повідомив, що особливий подив у членів оргкомітету й учасників саміту викликала акція протесту, організована Партією регіонів під час обіду глав урядів країн СНД, що проходив у кафе при ялтинському театрі ім. А.П.Чехова.

«Працівники служби протоколу мені зізналися, що ще ніколи не бачили, щоб пікетували обід, - повідомив Г.Москаль. - При цьому вони до кінця не зрозуміли, що вимагала ця партія, вирішивши, що вона виступає проти членства України в СНД».

Політик також назвав абсолютно правомірним рішення окружного адміністративного суду АРК, що ухвалив заборонити Ялтинській міської організації Партії регіонів з 13:00 до 17:00 20 листопада проводити пікети на набережній Леніна й біля театру ім. А.П.Чехова.

«Ну, це ж, дійсно, маразм - пікетувати обід! - сказав Москаль. - Навіть антиглобалісти під час обідньої перерви відкладають свої камені й транспаранти».

Москаль також відмітив, що організатори акцій протесту в такий спосіб фактично пікетували саміт СНД, куди Юлія Тимошенко приїхала не як кандидат у Президенти, а як діюча глава українського уряду.

Замість післямови. Власне, пов'язувати дивакуваті пікети штабу Януковича виключно із особою Тимошенко, як на нас - дещо спрощено. Насправді вірогідна причина криється у політичних ревнощах з присмаком втрати спонсорських грошиків.

Як ми повідомляли раніше, так звані громадські організації і партєйки, які утримуються із таємних фондів Луб'янки, побили горщики із чинними керівниками Автономії, делегованими ПР. Очевидно, що Москва підтримала своїх, оскільки більшість проросійських організацій відмовили Януковичу у підтримці на наступних виборах, як Президента, так і в органи місцевого самоврядування.

Отже, після цього, всі заклинання Лідера про російську мову, ЄЕП тощо - набули ваги традиційного лохотрону, бо перехід в опозицію до нього проросійських сил означає лише одне: у Кремлі фактично втратили інтерес і довіру. З усіма наслідками.

Може тому Янукович так хутко майнув на форум Єдиноросів і так цнотливо ПР промовчала про підсумки спілкування Лідера із однопартійцями Путіна. Бо, ми припускаємо, що розказати правду - означало б втрату Януковичем суттєвої частки електорату на сході.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.