Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україні не потрібна не сертифікована вакцина, навіть на халяву

Охорона здоров`я 6118 переглядів

Опубліковано - 25.11.2009 13:49 | Всі новини | Версія для друку

Україні не потрібна не сертифікована вакцина, навіть на халяву
Україні не потрібна не сертифікована вакцина, навіть на халяву
Головний санітарний лікар України Олександр Біловол заявив, що Україна не погодиться на жорсткі умови ВООЗ щодо отримання вакцини від пандемічного грипу.

Про це він сказав на брифінгу, коментуючи вимоги ВООЗ для України відмовитися від претензій до виробників вакцини, яка буде поставлена до України.

«Ми жорстко стоятимемо на своїй позиції. Нам не треба негативних наслідків... Та жорстка відповідь, яку вони (ВООЗ) вимагають від нас, ми такої надавати не будемо. Ми жорстко відстоюватимемо свою громадську позицію, безпеку своїх громадян», - сказав Біловол.

Також він додав, що ВООЗ були поставлені умови щодо вакцини.

«Ми поставили одну умову - щоб ця вакцина була однієї марки, щоб була зареєстрована в тій країні, де вона виготовлялася, щоб вона використовувалася і пройшла всі необхідні кваліфіковані вимоги», - сказав главсанлікар.

Як повідомлялося раніше, Всесвітня організація охорони здоров’я готова надати безкоштовно 5 мільйонів доз вакцини від свинячого грипу, якщо Україна не проводитиме її клінічних досліджень. ВООЗ вимагає на урядовому рівні відмовитися від будь-яких претензій до виробника вакцини.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Охорона здоров`я»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.