Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Януковичу подобається каламутний закон про вибори

Вибори-2010 6180 переглядів

Опубліковано - 3.12.2009 16:06 | Всі новини | Версія для друку

Януковичу подобається каламутний закон про вибори
Януковичу подобається каламутний закон про вибори
Діючий закон про вибори Президента працює і створює умови для проведення чесних і прозорих президентських виборів.

Про це голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді України Віктор Янукович заявив під час робочої поїздки до Криму, повідомляє прес-служба партії.

"Закон про вибори Президента діє. Він сьогодні в силі. І ті поправки, які пропонували різні політичні сили (а це в основному представники коаліції) здатні були лише внести хаос до виборчої кампанії і дати декому можливість фальсифікувати результати виборів. Ми цього не допустили. Ці поправки до закону були вчора відхилені, і той закон, який пропонувалося прийняти, він, по суті, сьогодні вже в корзині. Його немає. Підкреслюю: діючий закон про вибори Президента працює, і він, на наш погляд, цілком відповідає бажанню суспільства, щоб вибори були чесними і прозорими, і створює для цього необхідні умови", - сказав Янукович.

Як повідомлялося раніше, вчора ВР розглянула в другому читанні законопроект №5263-2 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України відносно виборів Президента України" і не підтримала жодної з 243 запропонованих до нього поправок. Парламентарії також не затвердили жодної із статей в редакції першого читання, до яких були запропоновані поправки. Таким чином законопроект №5263-2 був відхилений.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, котрий сприймає свою історію очима сусідів”
Фрідріх Ніцше

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.