Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Що ховає Лідер у поцупленому маєтку?

Скандал 4503 перегляди

Опубліковано - 3.12.2009 16:50 | Всі новини | Версія для друку

КПП аскетичного помешкання народного обранця
КПП аскетичного помешкання народного обранця
У маєтку Віктора Януковича “Межигір’я” під Києвом, із таємничістю, “гідною гітлерівського бункера або підземної атомної установки”, ведеться масштабне будівництво.

Про це у статті «Янукович в Межигір’ї будує «Вервольф?», пише «Новая газета», яка провела журналістське розслідування.

Як йдеться у статті, важка будівельна техніка - завантажені КамАЗи, фури, трактори - заїжджають і виїжджають з маєтку Януковича, в основному, після заходу сонця. “Мабуть, Віктор Федорович приховує масштаби будівництва, яке затіяв в колишній державній резиденції “Межигір`я”. Так колись під Вінницею німці будували підземний бункер для фюрера. Щоб не демаскувати будівництво суперсекретного об`єкта, вся техніка туди йшла лише під покривом ночі», - відзначає автор матеріалу.

При цьому видання наводить шість особливостей грандіозного будівництва на території резиденції у селі Нові Петрівці під Києвом. Так, доставка матеріалів відбувається в основному вночі; замість двометрової бетонної огорожі в Межигір`ї зведена нова п`ятиметрова, на кшталт тюремної «заборонки», залізна стіна; всі будівельники - суто приїжджі роботяги і то тільки на короткий період; раніше “Межигір`я” охороняла міліція, тепер - приватне охоронне агентство з Донецька. Крім того, подібно до сторожової вежі на зоні, у володіннях Лідера маячить високий баштовий кран. “Такі підйомники, що базуються на рейкових платформах, не використовуються на будівництві навіть поверхових котеджів - з гармати не стріляють по горобцях”, - пише “Новая”, відзначаючи, що будівництво «не дуже великого будинку», за словами самого господаря, ведеться вже п`ятий рік.
Аскетичне помешкання народного обранця, придбане на скромну зарплатню держслужбовця
Аскетичне помешкання народного обранця, придбане на скромну зарплатню держслужбовця
Видання, посилаючись на слова жителів села, пише, що вночі біля КПП маєтку “вишиковуються черги з фур “якихось підозрілих, не схожих на ті, що матеріали возять. Запломбовані”. Одного разу, а справа була відразу після оголошення Юлією Тимошенко війни “одноруким бандитам”, до контрольно-пропускного пункту під’їхали чотири фури, завантажені – увага! – ігровими автоматами! На скору руку накритих брезентом “одноруких” бачив не один мешканець Нових Петрівці”.

“Швидко ховали? А чому б і ні? Бо кращого місця не можна і придумати! Під самою столицею – сто сорок гектарів території, що охороняється краще, ніж в’язниця чи військова частина...”, - пише газета.

Як повідомлялося раніше, 26 серпня 2009 року Кабінет міністрів прийняв рішення про повернення в державну власність резиденції “Межигір’я”, де проживає екс-прем`єр-міністр, лідер Партії регіонів Янукович. Кабінет міністрів доручив Міністерству юстиції подати позов до суду з приводу повернення резиденції “Межигір’я” в державну власність.

У свою чергу, Янукович заявив, що на законних підставах проживає в приватному будинку на території резиденції “Межигір’я”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Майбутнє відкидає свою тінь назад”
Іоганн Гете

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.