Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тарифна війна. Космос скасував річні та квартальні проїздні на громадський транспорт

Добробут Регіон: м.Київ 6060 переглядів

Опубліковано - 10.12.2009 12:55 | Всі новини | Версія для друку

Тарифна війна. Космос скасував річні та квартальні проїздні на громадський транспорт
Тарифна війна. Космос скасував річні та квартальні проїздні на громадський транспорт
Київська міська державна адміністрація скасувала річні і квартальні проїзні на проїзд в метро та наземному громадському транспорті.

Про це йдеться у розпорядженні міськадміністрації №1277 від 12 листопада.

Розпорядження набрало чинності з моменту його оприлюднення, тобто 10 грудня.

Воно передбачає функціонування тільки 1 виду проїзних - на місяць.

Вартість цих проїзних не зміниться і складе: на 1 вид наземного транспорту - 80 гривень, на метро - 95 гривень; на 2 види наземного транспорту - 130 гривень, на 1 вид наземного транспорту і метро - 150 гривень; на 3 види наземного транспорту - 160 гривень; на 3 види наземного транспорту і метро - 230 гривень.

Для студентів вартість цих проїзних складатиме половину ціни, для школярів - чверть ціни.

Вартість місячних проїзних на другу половину поточного місяця традиційно складатиме половину їх початкової ціни.

У вартість проїзного, якщо він виготовлений на основі пластикової безконтактної картки, не входить її вартість (7 гривень).

У проїзних на термін дії кількість поїздок не обмежується.

Також цим розпорядженням міськадміністрація залишила без змін тарифи на разовий проїзд: на наземні види транспорту - 1,5 гривень за 1 поїздку, на метро - 1,7 гривень за 1 поїздку.

Крім того, міськадміністрація визнала таким, що втратило силу своє розпорядження №90 від 28 січня про встановлення тарифів на проїзд і на проїзних з 31 січня.

Таким чином, міськадміністрація скасувала весь перелік існуючих видів проїзних.

Нагадаємо, у вересні Антимонопольний комітет просив Київміськадміністрацію утриматися від скасування річних і квартальних проїзних на проїзд в метро і наземному громадському транспорті до завершення перевірки економічної обгрунтованості цього наміру.

На початку серпня Київміськадміністрація підготувала проект свого розпорядження про скасування річних і квартальних проїзних.

Проект також припускає скасування суміщених місячних проїзних на проїзд у метро і наземному транспорті та обмеження кількості поїздок у місячному проїзному на метро 70-у поїздками.

«Київський метрополітен» і «Київпастранс» розраховують на додатковий прибуток у розмірі 115,6 млн. гривень/рік після скасування річних і квартальних проїзних.

Від “Аратти”: отже, тарифна війна КМДА проти киян триває.

Вочевидь, що космічна команда клептоманів улаштовує платіжну каламуть у тарифах на проїзд у міському транспорті. Аналогічно до тієї, яку вже улаштували із тарифами на комунальні послуги.

Наступним кроком - треба очікувати підвищення тарифів майже у два рази, про що вже повідомлялося раніше. Таким чином - клептоманія чиновників буде компенсуватися за рахунок споживачів так званих послуг.

І так триватиме поки наш терпець не урветься. А це - питання часу. Бо нахабство космольончинків зростає з кожною хвилиною.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.