Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Томенко вважає кадрове рішення гаранта безглузядям

Скандал 4046 переглядів

Опубліковано - 11.12.2009 11:33 | Всі новини | Версія для друку

Томенко вважає кадрове рішення гаранта безглузядям
Томенко вважає кадрове рішення гаранта безглузядям
Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко вважає безглуздям звільнення когось із міністрів лише через те, що вони не підтримують конкретного кандидата в президенти.

Як повідомила прес-службаі Томенка, про це він заявив, коментуючи ініціативу Президента України Віктора Ющенка про звільнення Юрія Луценка з посади міністра внутрішніх справ.

Томенко наголосив, що сьогоднішньою своєю ініціативою Ющенко ще раз підтвердив, що для нього настанови і рішення тіньового уряду Віктора Януковича є важливішими, ніж легітимного уряду Юлії Тимошенко.

Він нагадав, що Партія регіонів уже давно прийняла рішення добиватися звільнення Луценка. Крім того, на думку віце-спікера, Ющенко ще раз довів, що у його поведінці домінує поведінка кандидата у президенти, а не Президента.

«Якщо парламент буде звільняти всіх посадовців, які відмовляються де-факто бути довіреними особами Ющенка або Януковича, то ми ліквідуємо систему державної влади в Україні під час президентської виборчої кампанії», - сказав Томенко.

Віце-спікер також зауважив, що, незважаючи на спільну позицію Януковича і Ющенка про звільнення Луценка, у парламенті поки що немає більшості голосів за ухвалення такого рішення.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.