Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Український ринок нерухомості найперспективніший

Економіка 8076 переглядів

Опубліковано - 12.09.2006 10:50 | Всі новини | Версія для друку

Український ринок нерухомості найперспективніший
Український ринок нерухомості найперспективніший
Потенціал українського ринку комерційної нерухомості набагато цікавіший, чим потенціал ринків Центральної Європи, хоча на сьогоднішній день рівень послуг в сфері нерухомості на українському ринку не відповідає міжнародному.

Такої думки дотримується заступник директора міжнародної консалтингової компанії Jones LangLaSalle Філіп Бертере.

За його словами, сьогодні Україна займає дуже вигідне положення і є хорошою альтернативою російському ринку, а також і відомому серед міжнародних девелоперів ринку нерухомості країн Центральної Європи. «В принципі, на українському ринку, так само як і на російському, складно вести бізнес в сфері нерухомості, але з іншої сторони український ринок набагато компактніший. Український ринок розвивається по іншій схемі, аніж ринки будь-якої іншої країни світу. На цю схему розвитку впливає інфраструктура та розмір доходів громадян, система оподаткування, психологічний фактор», - каже він.

В цілому пан Бертере вважає, що процес розвитку торговельної нерухомості в Україні досить складний. Спостерігається запізнення з виходом на ринок багатьох проектів. Експерт зазначив, що в кожній країні, в тому числі і в Україні, є певні бюрократичні бар’єри, що негативно впливають на роботу іноземних інвесторів, а то і мішаючи бізнесу.

Прогнозуючи розвиток формату торговельної нерухомості в Україні, Філіп Бертере вважає, що 2007 рік стане роком гіпермаркетів, а потім буде рік формату DIY (зроби сам). А приблизно через три роки може наступити рік Department Store (універмаг). Він також зазначив, що починаючи з 2003 року темпи будівництва торговельних центрів в регіонах Росії та Україні перевищують столичні, однак з часом цей розрив зменшуватиметься.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.