Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Дожилися. Космос перетворив столицю України на техногенну бомбу

Добробут Регіон: м.Київ 4893 перегляди

Опубліковано - 14.12.2009 17:42 | Всі новини | Версія для друку

Дожилися. Космос перетворив столицю України на техногенну бомбу
Дожилися. Космос перетворив столицю України на техногенну бомбу
Згідно дослідження, оприлюдненого Копенгагені на Конференції ООН зі змін клімату, в «зеленому» рейтингу серед 30-ти найбільших європейський міст останнє місце посів Київ.

Європейські міста в цьому рейтингу оцінювались по критеріям зручності для проживання та екологічній безпеці: рівень викидів СО2, енергоспоживання, стан будівель, транспортне забезпечення, якість води та повітря, поводження з відходами та землекористування, а також екологічна політика.

Депутат Верховної Ради від Громадянського руху «Народна самооборона» Кирило Куликов не здивувався, що українська столиця в європейському рейтингу пасе задніх, оскільки ситуація в місті насправді критична, повідомляє прес-служба.

«Київ — це техногенна бомба Європи. З таким станом справ у столиці ні про яку Європу думати не доводиться», — вважає депутат. На думку Куликова, причина проста — нинішня влада не займається розвитком та впорядкуванням міста: «Столицею керує банда, яка прийшла грабувати місто».

Замість того, щоб займатися розвитком та облаштуванням столиці, орієнтуючись на кращі європейські стандарти, нинішня київська влада віддає перевагу розкраданню бюджету та «дерибану» землі, а замість реальних справ реалізовує якісь дивакуваті популістські проекти. Наприклад, київські чиновники пообіцяли з метою вирішення транспортних проблем побудувати тунель під Дніпром, який зв’яже лівобережну та правобережну частини міста. Але в той же час, за декілька років столична влада не спромоглась реконструювати лінію швидкісного трамваю та добудувати метро до Теремків. «Київська влада не може побудувати одну трамвайну зупинку, тому про будівництво тунелю, та ще під Дніпром — про це навіть мови не може бути!», — зазначив Куликов.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.