Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Депутати Київради зажадали послухати Кільчицьку. Про медичний дерибан

Самоврядування Регіон: м.Київ 7097 переглядів

Опубліковано - 16.12.2009 12:49 | Всі новини | Версія для друку

Депутати Київради зажадали послухати Кільчицьку. Про медичний дерибан
Депутати Київради зажадали послухати Кільчицьку. Про медичний дерибан
На наступному засіданні Київради перший заступник мера Києва Ірена Кільчицька повинна відзвітувати, чому київська влада досі не подала депутатам міськради свої пропозиції щодо фінансування сфери охорони здоров’я в 2010 році.

За словами депутата від Блоку Литвина у Київраді Олени Антонової, Кільчицька повністю проігнорувала дані їй доручення. І на сьогодні в жодну з комісій Київради, у тому числі і в бюджетну, досі не надійшли пропозиції щодо фінансування міської медицини в 2010 році.

"На наступному засіданні заступник мера повинна пояснити причини своєї бездіяльності. Депутати ж, у свою чергу, повинні поставити принципову вимогу щодо такого звіту. Інакше й надалі КМДА буде ставитися до міськради як до утворення, здатного тільки на" дерибан "землі і майна та на беззмістовні розмови ", заявила Антонова.

Вона також наголосила, що затягування бюджетного процесу в Києві може привести до скорочення витрат на медикаменти, яке пропонує Головне фінансове управління міськадміністрації, і до скасування муніципальних надбавок лікарям.

"Бюджетний процес - це замкнене коло. Як тільки приймають кошторис, відразу починають розробку наступного. Але для київського мера і його команди і цей економічний закон не писаний. Коли в березні цього року повинні були думати над бюджетом-2010, депутати затвердили тільки кошторис на 2009 рік. Очевидно, щось подібне чекає Київ і наступного року. Принаймні, міська влада робить все можливе, щоб затягнути прийняття бюджету ", додала Антонова.

Нагадаємо, під час засідання Київради в ніч на 27 листопада депутати зобов'язали Кільчицьку до 15 грудня 2009 року подати пропозиції щодо фінансування сфери охорони здоров'я до бюджету Києва на 2010 рік.

Засідання Київради 26 листопада в цілому тривало близько 17 годин. Засідання розпочалося о 10:00 26 листопада і закінчилося близько 3:00 27 листопада. Депутати розглянули близько 15 питань.

У листопаді тимчасова слідча комісія (ТСК) Верховної ради з питань розслідування порушень законодавства посадовими особами Київради і Київської міськдержадміністрації у понеділок, 23 листопада, повідомила про факти необґрунтованого підвищення цін на житлово-комунальні послуги і зловживання, які призвели до критичного стану медичної галузі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.