Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко все ще сподівається на транш від МВФ

Влада 3596 переглядів

Опубліковано - 17.12.2009 14:00 | Всі новини | Версія для друку

Тимошенко все ще сподівається на транш від МВФ
Тимошенко все ще сподівається на транш від МВФ
Україна має гарні прогнози на отримання чергового траншу кредиту від Міжнародного валютного фонду до кінця 2009 року.

Про це заявила прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко в Чернігівській області. "Ми продовжуємо співпрацю. Ми маємо хороші прогнози", - сказала вона.

Як повідомлялося раніше, уряд України звернувся з листом до МВФ, в якому міститься прохання пом'якшити деякі вимоги Фонду при продовженні співпраці в рамках виділення коштів кредиту stand-by, оскільки виконання програми співробітництва проходило на тлі "дуже складних" політичних умов у країні.

Лист про наміри за підписом прем'єр-міністра, голови Нацбанку Володимира Стельмаха та в.о. міністра фінансів Ігоря Уманського 7 грудня передав до МВФ віце-прем'єр-міністр Григорій Немиря.

Українська влада бореться за отримання від МВФ $ 2,37 млн (SDR 1,5 млрд) до кінця 2009 року.

МВФ восени-2008 прийняв рішення про виділення Україні кредитів у рамках програми stand-by у розмірі близько $ 17 млрд. Київ уже отримав три транші на загальну суму майже $ 11 млрд. При цьому в другому кварталі Фонд надав країні другий транш у розмірі близько $ 2,8 млрд, що були приблизно порівну розподілені між Нацбанком і урядом, а в третьому кварталі - третій транш на $ 3,3 млрд, який повністю надійшов у розпорядження уряду.

Виділення четвертого траншу в розмірі $ 3,8 млрд було заплановане на листопад за підсумками третього перегляду програми. Місія Фонду завершила роботу в Києві наприкінці жовтня, однак не зробила позитивної заяви про завершення перегляду. МВФ неодноразово публічно наголошував, що чекає формування консолідованої позиції української влади в питанні реалізації антикризових дій.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.