Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович готує на вибори “каруселі з туристів”

Вибори-2010 5984 перегляди

Опубліковано - 17.12.2009 14:17 | Всі новини | Версія для друку

Янукович готує на вибори “каруселі з туристів”
Янукович готує на вибори “каруселі з туристів”
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила, що домагатиметься скасування норми закону про вибори Президента України, яка дозволяє вносити виборців в виборчі списки в день виборів.

Про це вона заявила під час робочої поїздки у Чернігівській обл..

"Партія регіонів пропустила через цей закон право реєструвати виборців в день виборів... вони сподіваються, що зможуть організувати "туристів", які будуть голосувати на дільницях... Ми будемо боротися за те, щоб голосували тільки ті, хто включений до держреєстру виборців", - сказала вона.

Прем'єр додала, що не оскаржуватиме у суді постанову Центральної виборчої комісії України щодо запровадження нумерації кандидатів у Президенти у виборчому бюлетні. "Категорично оскаржувати не буду", - сказала вона.

Тимошенко додала, що немає нічого проти, що в виборчому бюлетені її прізвище буде стояти під номером 13.
Партія регіонів виступає проти заборони на внесення змін до списків виборців пізніше, ніж за 2 дні до голосування.

Про це журналістам заявив перший заступник голови фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Сьогодні БЮТ намагається всіляко провести свій законопроект про вибори Президента і нас це насторожує. Оскільки в цьому законопроекті нас дуже насторожує один пункт, яким передбачається за 2 дні до початку виборів припинити внесення змін до списків. При цьому у нас є відповідна інформація про те, що відомство Луценку дало команду паспортним столам внести до списків виборців сум'яття, тобто дані, які б не дозволяли людям у результаті прийти на виборчі ділянки і проголосувати... Робиться все, щоб закласти основи для визнання даних виборів взагалі недійсними, або скласти карту голосування на свою користь", - повідомив Єфремов.

Він в черговий раз підтвердив, що Партія регіонів вважає за можливе провести президентські вибори на основі чинного законодавства, яке передбачає можливість внесення змін до списків виборців в день голосування за рішенням територіальних виборчих комісій.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.