Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ображений автовласник викупив білборди для антиреклами біля автоцентру

Світ навколо нас 4913 переглядів

Опубліковано - 23.12.2009 19:17 | Всі новини | Версія для друку

Розлючений автовласник, котрий за рік користування новим авто двічі змінював двигун, розмістив біля автоцентру білборд з антирекламою
Розлючений автовласник, котрий за рік користування новим авто двічі змінював двигун, розмістив біля автоцентру білборд з антирекламою
Автовласник з Єкатеринбурга (Росія), який втомився від постійного ремонту нового “Subaru-Forester”, розмістив антирекламу на білборді біля автоцентру, щоб помститися.

Автовласник з Єкатеринбурга Євген Россол придбав в 2008 році 2,5-літровий позашляховик Subaru Forester. З 30 вересня позашляховик 40 днів був у гарантійному ремонті. Один тільки двигун змінювався двічі.

Розлючений Євген на власні гроші купив рекламне місце поряд з офісом Субару-центру і замовив на нього плакат. На плакаті написано: "Subaru-Forester 09 модельного року: 2 рази на рік "гарантійна" заміна двигуна, на 1500 км заміна задніх амортизаторів, на 23 000 км "розсипався" діфф. заднього мосту. За 365 днів володіння в ремонті 40 днів".

В автоцентрі, де був куплений Forester, лежить пачка листів від водія, в яких підтверджується, що стиль їзди Євгенія не найакуратніший. Тільки за літо він примудрився з'їздили по два комплекти задніх і передніх гальмівних колодок. Дилер відзначає, що на весь термін власнику було надано підмінний автомобіль, який він благополучно розбив, причому за два тижні двічі потрапляв у ДТП.

До суду скандал не дійшов. Євген не став коментувати ситуацію а лише сказав, що чекає відповіді від автоцентру. Скоріше за все, з водієм змогли домовитися, надавши йому такий самий автомобіль потрібної комплектації.

В автоцентрі ж кажуть, що така антиреклама пішла їм тільки на користь, тому що інформація, розміщена на білборді скривдженим автовласником, досить докладно описує окремі елементи гарантійної політики Subaru і є своєрідною рекламою технічних можливостей.

"Зокрема, проведена заміна задніх амортизаторів на посилені, які модифіковані спеціально для Росії, свідчить про увагу виробника до нашого ринку", - говорить менеджер зі зв'язків з громадськістю компанії "Subaru Motor LLC" Світлана Лисиціна.

З моменту розміщення білборда потік клієнтів і кількість укладених договорів у салоні навіть збільшилися.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки люди розумом убогі, особливо недоумки та ідіоти, позбавлені національних прикмет”
Арсен Річі

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.