Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Кремлі мріють про губернатора малоросії Януковича

Вибори-2010 5974 перегляди

Опубліковано - 25.12.2009 13:51 | Всі новини | Версія для друку

У Кремлі мріють про губернатора малоросії Януковича
У Кремлі мріють про губернатора малоросії Януковича
Правляча партія РФ “Єдіная Росія” не може не виділяти Віктора Януковича серед інших кандидатів у Президенти України.

Як повідомила прес-служба партії «Єдіная Росія», про це сказав депутат Держдуми РФ Константін Затулін, коментуючи заяви Президента Росії Дмітрія Медвєдєва про те, що в Росії немає своїх кандидатів у Президенти України.

«Заява Президента - офіційний підхід, який не може бути іншим. Рішення справді приймає український виборець. Але для нашої сторони логічно стежити за тим, щоб це рішення було чесним і не порушувало закон. Також очевидно, що через наш тісний зв`язок з Україною - і культурний, і людський - ми не можемо уникнути симпатій і антипатій. І з цієї точки зору в кожного є свій погляд на ситуацію в Україні», - сказав Затулін.

За його словами, Медвєдєвим була висловлена точка зору, що при нинішньому Президенті України і нинішньому курсі розвиток російсько-українських відносин неможливий. «Оскільки нинішній Президент України є кандидатом на наступних виборах, можна сказати, що ми зафіксували свою позицію по відношенню до одного з кандидатів і дали зрозуміти, що ми не можемо бути зацікавлені в повторному обранні Віктора Ющенка Президентом України», - сказав він.

«З іншого боку, знаючи, що в другий тур, найімовірніше, вийдуть Віктор Янукович і Юлія Тимошенко, на офіційному рівні не віддається перевага нікому. Але це не означає, що на партійному рівні ми не маємо права цього робити. В даному випадку я маю на увазі ту обставину, що ми, партія «Єдіная Росія», маємо свої відносини з Партією регіонів. Ми вважаємо, що Партія регіонів представляє здебільшого російськомовного виборця України, що живе на сході, півдні і в центрі країни. Це все люди, які симпатизують Росії і хочуть розвитку російсько-українських відносин. Розуміючи це, ми не можемо не виділяти Віктора Януковича в переліку кандидатів. Але це партійна позиція, а не позиція офіційна, державна», - додав член фракції "Єдіная Росія" в Держдумі.

Від “Аратти”: позиція Кремля, озвучена Затуліним, власне, не є чимось сенсаційним.

Навпаки, абсолютно нагадує 2004 рік, коли Путін двічі вітав Януковича з перемогою на виборах Президента.

Щоправда, український народ чомусь, з невідомих у Кремлі причин, вирішив інакше. І п'ять років, попри застосування на повну потужність газової зброї та інших агресивних ресурсів Москви, цілком пристойно обійшовся без московитських губернаторів.

А нині - ситуація інша. Невже панові Затуліну не відомо, що навіть ефесбешні маріонетки у Криму публічно посилають Януковича у відомому напрямку? Чи Кремлю традиційно наплювати на біомасу у вигляді російських патріотів та соотєчєствєніков?

А між тим, рускоязичниє українці АР Крим, об'єднані у "Рускоє єдінство", вважають обранця Кремля м'яко кажучи, аферистом, а його однопартійців - бандою. І, до речі, з цих причин категорично відмовляються підтримувати Януковича на виборах.

А це означає, що Віктору Федоровичу вже навряд чи вдасться повернути свій електорат на півдні України. Бо, очевидно, електорат таким перестає бути - починає думати самостійно, а не агітками від затуліних.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.