Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Віктор Ющенко і нардеп Олег Ляшко зустрінуться у суді?

Вибори-2010 6616 переглядів

Опубліковано - 28.12.2009 12:07 | Всі новини | Версія для друку

Президент Віктор Ющенко і нардеп Олег Ляшко зустрінуться у суді?
Президент Віктор Ющенко і нардеп Олег Ляшко зустрінуться у суді?
Президент Віктор Ющенко заявляє, що депутат Верховної Ради від фракції Блоку Юлії Тимошенко Олег Ляшко є тричі судимим. Нардеп звернувся у суд.

Про темні плями у біографіях нардепів він сказав на зустрічі з громадськістю Хмельницької області.

«Голосував хто з вас за Ляшка тричі судимого?.. Депутат Верховної Ради Олег Ляшко, заступник голови комітету Верховної Ради з питань бюджету має багатий послужний список: 3 судових справи, одна відсидка, конфіскація майна», - сказав Президент.

Крім того, за словами Ющенка, фігурантом кримінальних справ, зокрема як підозрюваний, був ще один депутат Ради від БЮТ - Андрій Портнов.

При цьому, за інформацією Президента, наразі Портнов відповідальний за успішний результат для кандидата в Президенти, прем’єр-міністра Юлії Тимошенко судових розглядів.

«Портнов є головним координатором сьогодні юридичних процесів із забезпечення необхідного розгляду на виборах (справ, що стосуються) кандидатів у Президенти, пані Тимошенко. Головний напрям діяльності Портнова - збереження на посаді певної людини в суді для того, щоб привести результати виборів на користь Тимошенко», - сказав він.

Крім того, за словами Ющенка фігурантом кримінальних справ був і перший заступник фракції БЮТ у Раді Андрій Кожем’якін.

Також Президент відзначив, що близько 25 депутатів Ради від БЮТ мають відношення до великого бізнесу, що викликає певні питання до їх діяльності як депутатів.

Крім цього, він відзначив, що деякі депутати від БЮТ, а також державні чиновники, призначені за квотою цієї фракції, мають споріднені зв’язки з особами, що обіймають високі державні посади, тоді як Тимошенко заперечує наявність таких зв’язків.
Народний депутат від фракції БЮТ Олег Ляшко має намір подати в суд на Президента України Віктора Ющенка.

Про це сам Ляшко заявив, коментуючи заяви Віктора Ющенка про те, що «депутат Верховної Ради Олег Ляшко, заступник голови комітету Верховної Ради з питань бюджету має багатий послужний список: 3 судових справи, одна відсидка, конфіскація майна».

За словами народного депутата, «у своєму прагненні дискредитувати свого політичного опонента Юлію Тимошенко людина втратила розум. Ющенко починає придумувати всякі казки про тих людей, які представляють Блок Тимошенко».

«Заяви про те, що я нібито - тричі судимий, - це абсолютна брехня, яка не відповідає дійсності. Я з цього приводу звертаюся до суду з позовною заявою на Ющенка з вимогою спростувати недостовірну інформацію», - повідомив він.

На уточнююче запитання про те, в яке з відділень суду він має намір звернутися, Ляшко сказав: «Очевидно, у Печерське».

Народний депутат також заявив, що його правоту з озвучених Ющенком питань підтвердив Європейський суд.

«Але ж є рішення Європейського суду з цього приводу! Де я виграв, і Україна сплатила мені 5 тисяч євро моральної шкоди. У мене є документи, які всі ці питання знімають. Це були кримінальні справи, сфальсифіковані при Кучмі. І з цього приводу є рішення Європейського суду, наших судів. Тому брати і дискредитувати мене - це умисне говорити неправду», - пояснив він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.