Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Жеківська мафія - вірно служить олігархам: не дає можливості громадянину перейти на автономку

Добробут 4645 переглядів

Опубліковано - 29.12.2009 14:59 | Всі новини | Версія для друку

Жеківська мафія - вірно служить олігархам: не дає можливості громадянину перейти на автономку
Жеківська мафія - вірно служить олігархам: не дає можливості громадянину перейти на автономку
Подолати опір чиновників ЖКГ у вирішенні проблеми автономного опалювання в багатоквартирних будинках можуть допомогти нові громадські організації і політичні сили.

Таку думку «Конфлікту» висловив голова Асоціації теплотехнічних компаній України (АТКУ) Віталій Яковенко.

До такого висновку прийшли фахівці АТКУ, оцінюючи результати першого місяця роботи телефонної «гарячої лінії» з проблем автономного опалювання в Україні. За цей час було запротокольовано більше 10 тис. звернень громадян. Більшість з них стосувалися опору чиновників при видачі дозволів на відключення від централізованого опалювання і установки автономного, а також здирства хабарів від 1 до 5 тис. грн.

«Враховуючи невелику інформаційну кампанію навколо телефонної лінії АТКУ, а також географію дзвінків - всі регіони України - можна стверджувати про існування глобальної суспільної проблеми, що безпосередньо стосується практично всіх жителів України. Професійне об’єднання, яким є АТКУ, не в змозі одноосібно вирішити проблеми громадян. Це прерогатива неурядових громадських організацій (НГО), і ми рекомендуємо всім зацікавленим особам створювати такі організації в містах і добиватися від місцевих властей вирішення цієї проблеми», - заявив Віталій Яковенко.

Глава АТКУ також підкреслив, що вільне розповсюдження автономного опалювання може стати одним з пріоритетів дій політичних партій.

«Якщо у якоїсь з численних політичних сил з’явиться таке бажання - відстоювати інтереси громадян України у вирішенні їх комунальних проблем - ми будемо ради цьому, і будемо готові до будь-якого виду співпраці для досягнення поставленої мети», - відзначив глава АТКУ.

Від “Аратти”: можем зазначити, що владу, у особі міністра ЖКГ, соратника Віктора Юшенка, Олексія Кучеренка, таке безправ'я громадян і корупція цілком задовольняють. Інакше б - давно було б скасовано Постанову уряду Януковича, яка забороняє громадянинові право вибору постачальника послуг.

Втім, сподіватимемося, що врешті переможе розум і після виборів влада, врешті, вирішить саме цю проблему.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.