Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ефективний Лідер злякався Тимошенко і сховався під спідницю нардепа

Вибори-2010 6639 переглядів

Опубліковано - 11.01.2010 11:36 | Всі новини | Версія для друку

Ефективний Лідер злякався Тимошенко і сховався під спідницю нардепа
Ефективний Лідер злякався Тимошенко і сховався під спідницю нардепа
Прем’єр-міністр та кандидат у президенти України Юлія Тимошенко запросила кандидата у президенти Віктора Януковича на теледебати.

Про це вона заявила в прямому ефірі програми «Майдан. Лідер нації» на 5-му каналі 10 січня.

Тимошенко закликала Януковича вийти з нею на чесну розмову, а не ховатися за спиною Ганни Герман та інших.

«Мене запросили наступного тижня на ICTV, і мені відомо, що Віктора Януковича запросили 15 січня на "Інтер". Я закликаю його до чесної дискусії. Прошу його бути чесним і сміливим і дати мені позитивну відповідь щодо проведення зі мною теледебатів. Я згодна до їх проведення на будь-якому каналі», - сказала Тимошенко.

П'ятий запросив провести такі теледебати у своєму ефірі. Юлія Тимошенко погодилася за умови, що туди ж прийде і Янукович.

Тимошенко також зазначила, що кожні вибори в Україні постає питання про фальсифікації і продажність центральних телеканалів. Канали «Інтер» і «Україна» - це власність команди Януковича, через це 98% ефіру там - солодкі слова про Януковича, а решта - бруд про прем'єр-міністра, зауважила пані Тимошенко.

Віктор Янукович категорично не братиме участі в теледебатах з Юлією Тимошенко, на які вона його запрошувала.

Про це ТК повідомила заступник голови фракції Партії регіонів Ганна Герман.

«Ми не раз говорили, що Віктор Федорович не братиме участі в чемпіонаті брехні. Якби в світі існував чемпіонат з красивої брехні, то Юлії Тимошенко на ньому не було б рівних. Ми маємо програму дій, плани і говоритимемо тільки з українським народом. З Тимошенко нам нема про що говорити, бо вона щодня тільки шукає винних в тій ситуації, в якій опинилася Україна», - зазначила Ганна Герман.

«Я готовий змагатися з Тимошенко добрими ділами, а не красивими пустопорожніми обіцянками», - передала слова Віктора Януковича Ганна Герман, додавши, що в другому турі він також не братиме участі в теледебатах з Тимошенко.

Герман також зауважила, що Віктор Федорович серйозний чоловік, який зараз зайнятий розвитком України після виборів, і не має наміру брати участь в базарі.

Щодо заяви Тимошенко, що Янукович «ховається за спиною Ганни Герман», то пані Герман сказала: «Нехай вона моє прізвище не чіпає. Якщо хоче зі мною поговорити, то нехай це зробить у прямому ефірі».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.