Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Турчинов дещо нагадав хлопцям з “шаловливими рученятками”

Вибори-2010 5941 перегляд

Опубліковано - 11.01.2010 12:35 | Всі новини | Версія для друку

Завдяки Кучмі та Януковичу українці вже п’ять років мають імунітет від фальсифікаторів та шахраїв
Завдяки Кучмі та Януковичу українці вже п’ять років мають імунітет від фальсифікаторів та шахраїв
Голова виборчого штабу Юлії Тимошенко, Олександр Турчинов, не виключає, що в разі масових фальсифікацій громадяни вийдуть на справжній Майдан, і не радить політичним опонентам гратися цими поняттями.

Про це Турчинов заявив в ефірі Тві, повідомила прес-служба телеканалу.

«Коли результати (виборів) будуть об’єктивні, ми будемо приймати будь-який результат, тому що це волевиявлення наших громадян. Інше питання, коли знову спробують фальшувати вибори, спробують робити масові фальсифікації і, на жаль, останні рішення регіоналів у ЦВК можуть це засвідчити, тоді я думаю, що це вже наше питання організаційне, тоді люди знову захистять свій вибір, і я би дуже радив представникам Партії регіонів не балуватися у ці справи», - заявив Турчинов.

«Готує акції (протесту) заздалегідь той, хто готується програвати», - сказав він, коментуючи наміри Партії регіонів організувати антимайдан у Києві.

«Маючи реальні соціологічні дослідження, прогнози, «регіони» розуміють, що перемога для них – дуже примарна, саме тому вони готуються блокувати Верховну Раду, ЦВК, подали заявку на пікетування Верховного суду, Вищого адмінсуду, тобто вони готують спробу силовим шляхом змінювати волевиявлення», - не виключає перший віце-прем’єр-міністр уряду Юлії Тимошенко.

Турчинов підкреслив, що справжній майдан можливий лише тоді, коли порушуються конституційні права громадян. «Штучні майдани неможливі, це буде нещиро і не результативно», - додав він.

Торкаючись питання його відносин з Тимошенко, Турчинов визнав, що у них виникають конфлікти, але вони «локальні», при цьому головне, що у обох політиків збігаються підходи щодо розвитку країни. «Так, ми можемо критикувати один одного, Юлія Володимирівна дуже жорстко мене критикує як керівника штабу, я недопрацьовую з багатьох питань, це об’єктивно», - зізнався Турчинов. Однак він не конкретизував, що мається на увазі.

«Але ж і я можу критикувати, з чимось не погоджуватися. Може, вона (Тимошенко) занадто емоційна», - зазначив Турчинов.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.