Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко не здивована відмовою Януковича: йому нема що казати

Вибори-2010 6487 переглядів

Опубліковано - 11.01.2010 17:14 | Всі новини | Версія для друку

Тимошенко не здивована відмовою Януковича: йому нема що казати
Тимошенко не здивована відмовою Януковича: йому нема що казати
Кадидат у Президенти Юлія Тимошенко письмово відповіла кандидату у Президенти Вікторові Януковичу, який через нардепа Ганну Герман усно відмовився від дебатів.

Ми надаємо текст відкритого листа Тимошенко без змін та коментарів:

Без здивування, але з певним розчаруванням я сприйняла категоричну відмову Віктора Януковича брати зі мною участь у телевізійних дебатах в якості кандидата у Президенти. Віктор Федорович так боїться спілкуватися зі мною, що навіть цю свою відмову від дебатів передав через третіх осіб. Прикро і смішно водночас.

Цілком очевидно, що Віктор Янукович не готовий дискутувати та відповідати на будь-які запитання, пов’язані з:

- украденою у держави резиденцією "Межигір’я";
- крадіжкою континентального шельфу Чорного моря;
- розбазарюванням державних коштів в ході свого двократного прем’єрства.

Цілком очевидно, що Віктор Янукович боїться згадувати про своє минуле і не знає, що сказати про майбутнє. Звідси і висновок: Віктору Януковичу нема про що сказати людям. У нього немає ані програми, ані бачення розвитку країни. Словом, король цілковито голий. За рекламною обгорткою – немає нічого. Вся програма Віктора Януковича – це десяток банальних та беззмістовних рекламних плакатів.

Хотіла б нагадати Віктору Федоровичу, що участь політика і кандидата в Президенти у відкритих публічних телевізійних дебатах – це норма для всіх цивілізованих країн і демократій. Це – його обов’язок, а не право, якщо це навіть не виписано в законі. Люди повинні знати, КОГО вони можуть обрати главою держави. Інакше кажучи, брати участь у теледебатах настільки ж природно, як знімати шапку в приміщенні.

Словом, Вікторе Федоровичу, Ваше небажання відвертої правдивої розмови я не можу сприймати інакше як звичайнісіньке боягузтво.

Якщо ж Ви вважаєте, що інтелект та політичний досвід не дозволяють Вам брати участь у телевізійних дебатах, то повинні визнати, що не готові очолити країну, керувати нею та гідно представляти її у світі.

Втім, я все ще сподіваюсь, що Віктор Янукович погодиться на теледебати у будь-який зручний для нього час і на будь-якому зручному для нього телеканалі. Моє запрошення залишається в силі.

Інакше не тільки я, а й усі ті люди, які зараз готові за вас голосувати, зрозуміють, що Янукович – трус. А трусам не місце на президентській посаді.

Юлія Тимошенко
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.