Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Виборче шахрайство. У ЦВК 8 підрахуїв Януковича

Скандал 4502 перегляди

Опубліковано - 13.01.2010 13:09 | Всі новини | Версія для друку

Чесність ЦВК й сьогодні під питанням
Чесність ЦВК й сьогодні під питанням
Скандал з недопущення міжнародних спостерігачів на вибори Президента України набирає обертів. Як виявилося, у ЦВК розмножилися підрахуї.

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко доручила віце-прем’єр-міністру Григорію Немирі та міністру закордонних справ Петру Порошенку проаналізувати міжнародне та національне законодавство для забезпечення реєстрації двох тисяч спостерігачів від ОБСЄ, яким було відмовлено у реєстрації за рішенням Центральної виборчої комісії.

Відповідне доручення Тимошенко зробила сьогодні на засіданні уряду.

«Я хотіла б, щоб зараз і Григорій Немиря, і Петро Порошенко терміново радилися з ОБСЄ, вивчали законодавство України, всі документи, які Україна ратифікувала для того, щоб ми мали можливість терміново дати дозвіл більш ніж двом тисячам спостерігачам працювати в Україні на виборах», - сказала Тимошенко.

Прем’єр вважає, що дії кандидата у Президенти Віктора ЯНУКОВИЧА є цинічними, брутальними, а також спрямованими на знищення демократії в Україні. «Він хоче, щоб це стало майбутнім нашої держави, і дуже шкода, що деякі лідери нації просто посилено йому в цьому допомагають. Шкода, що після п’яти років Помаранчевої революції Україна докотилася до таких стандартів свого життя», - зазначила вона.

Тимошенко наголосила, що Партія регіонів готує масштабні фальсифікації за допомогою 8 членів Центральної виборчої комісії, «які знаходяться на хабарах, повністю корумповані і повністю заангажовані кандидатом у Президенти Януковичем».

За її словами, саме ці восьмеро членів ЦВК ухвалюють рішення, які суперечать Конституції та Закону про вибори Президента.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.