Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Електорат ефективного Лідера. Космос мобілізує бомжів на підтримку Януковича

Вибори-2010 Регіон: м.Київ 6785 переглядів

Опубліковано - 13.01.2010 15:22 | Всі новини | Версія для друку

Електорат ефективного Лідера. Космос мобілізує бомжів на підтримку Януковича
Електорат ефективного Лідера. Космос мобілізує бомжів на підтримку Януковича
Головне управління житлового господарства видало розпорядження районним адміністраціям до 17.00 13 січня перерахувати кількість бомжів в кожному районі столиці.

Про це заявив голова Шевченківського району Віктор Пилипишин, повідомляє прес-служба Шевченківської РДА.

За його словами, голоси бездомних хочуть використати на виборах президента «як нагороду тим політикам, які своєю бездіяльністю потурають беззаконним діям мера столиці Леоніда Черновецького і його команди».

«Київський мер готується ввести в дію свою важку артилерію. Тепер зрозуміло, чим Черновецький розраховуватиметься з деякими кандидатами в президенти за лояльність. «Любим бабусям» він уже не довіряє, адже вони знають ціну його піклування. Тому тепер в атаку на столичні дільниці підуть бомжі», - сказав Пилипишин.

За його словами, мерія поставила нереальну вимогу перед районами - за день перерахувати усіх бомжів, які, як сказано в документі, «мігрують на території підпорядкованого вам району і шукають тимчасового притулку у підвальних приміщення та на горищах житлових будинків».

«Така нетерплячка пояснюється просто - в неділю перший тур президентських виборів. У Черновецького є усі можливості зробити бомжів виборцями хоча б на деякий час», - наголосив Пилипишин.

Він закликав киян, громадські організації та спостерігачів на дільницях не допустити реалізації такого сценарію.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.