Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Лазаренко помітив, шо деяким кандидатам у Президенти потрібен лікар

Політика 4232 перегляди

Опубліковано - 18.01.2010 12:41 | Всі новини | Версія для друку

Лазаренко помітив, шо деяким кандидатам у Президенти потрібен лікар
Лазаренко помітив, шо деяким кандидатам у Президенти потрібен лікар
Екс-прем’єр-міністр України Павло Лазаренко вважає нинішню виборчу кампанію найбруднішою серед усіх президентських кампаній за період незалежності України.

За його словами, практично жоден з кандидатів не запропонував виборцям реального плану перебудови і вдосконалення держави.

"Минуло майже два десятиліття незалежності, а Україна топчеться на місці і знову, цілком очевидно, що на найближчі п'ять років позитивних змін не очікується. Шкода нашого багатостраждального народу, адже Україна могла і повинна була інтегруватися до Європейського співтовариства. Безсумнівно, що наша країна мала унікальний, єдиний історичний шанс, який керівництво нашої держави просто пробазікало", - зазначив Лазаренко.

Він також зауважив, що результати першого туру виборів абсолютно прогнозовані і немає нічого несподіваного.

"Здивування викликало лише одне - відсутність у більшості кандидатів елементарної поваги до нашого народу.

Хіба це можливо - витрачаючи колосальні кошти з державного бюджету, дурити виборців, і при цьому з екранів телебачення нести таку ахінею, що інколи межує з шизофренією. Я б вважав за необхідне, на наступний день після виборів, обов'язково скерувати деяких кандидатів у психіатричну лікарню суворого режиму. Ідіотів слід ізолювати від суспільства", - сказав Лазаренко.

Нагадаємо, у листопаді газета Дєло повідомила, що Лазаренко готує своє повернення в Україну і має намір повернути бізнес своєї родини.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.