Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Юлія Тимошенко: гасла Віктора Ющенка не підтримувати жодного з кандидатів є зрадою України

Вибори-2010 6652 перегляди

Опубліковано - 23.01.2010 22:11 | Всі новини | Версія для друку

Юлія Тимошенко: гасла Віктора Ющенка є зрадою України
Юлія Тимошенко: гасла Віктора Ющенка є зрадою України
Кандидат у президенти, прем’єр Юлія Тимошенко назвала зрадою рішення чинного Президента Віктора Ющенка не підтримувати жодного з кандидатів у другому турі виборів.

"Гасла Віктора Андрійовича "голосуйте проти всіх" або "не ходіть на вибори, бо два кандидата однакові" - це є найбрутальніша, найцинічніша технологія, яка, по суті, є зрадою України", - заявила Юлія Тимошенко під час робочого візиту до Київської області, повідомляє її офіційний сайт.

Вона звернулася до виборців із закликом не піддаватися на брудні технології опонентів. "У мене до вас велике прохання: не сприймайте технології голосування "проти всіх" або непохід на вибори, які Президент країни буде зараз проголошувати по всім каналам телебачення. Він відпрацьовує на Януковича", - підкреслила кандидат в Президенти.

Юлія Тимошенко обурена поведінкою Віктора Ющенка, якого вона підтримала на виборах у 2004 році, відмовившись від власних президентських амбіцій на користь змін в Україні.
"Ніколи не можна було очікувати, що, коли я з ним поряд стояла в 2004 році і коли він говорив, що Янукович – це бандит, який мусить сидіти в тюрмі, то тепер він вважає, що ми однакові. Так чому ж тоді Янукович біля нього там не стояв і чому з ним не виборював право України будувати своє життя?" – сказала вона.

"Я не вносила кандидатуру лідера Партії регіонів Януковича на посаду Прем'єр-міністра і не підписувала жодних змін до меморандумів та універсалів. Це робили інші люди, тому вони – однакові", - додала кандидат в Президенти.

Нагадаємо, 22 січня в ефірі телеканалу Інтер Віктор Ющенко заявив, що в другому турі президентських виборів не віддасть свій голос жодному з кандидатів. "Моя відмітка стоятиме на третій позиції - не підтримую жодного з кандидатів", - сказав він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Особа, що не володіє мовою народу, на землі якого проживає, - гість або окупант, або раб цього окупанта”
Карл Маркс

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.