Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Дебати поза очі. Янукович знову втік від публічної дискусії

Вибори-2010 5975 переглядів

Опубліковано - 1.02.2010 15:09 | Всі новини | Версія для друку

Дебати поза очі. Янукович знову втік від публічної дискусії
Дебати поза очі. Янукович знову втік від публічної дискусії
Заступник голови Партії регіонів Ганна Герман вкотре наголошує, що кандидат у президенти Віктор Янукович сьогодні не братиме участі у теледебатах із своїм політичним опонентом Юлією Тимошенко.

Про це Герман заявила сьогодні на прес-конференції у Києві.

Герман підкреслила, що замовлені Тимошенко рекламні ролики, які зараз активно транслюють в ефірах телеканалів, про те, що сьогодні Янукович начебто візьме участь у теледебатах з Тимошенко, вводять суспільство в оману.

«Сьогодні у чемпіонаті в брехні Янукович участі брати не буде. Це є давнє рішення Януковича. І сьогодні цей чемпіонат буде проходити «соло». Тимошенко буде продовжувати робити, що вона робила упродовж п’яти років – литиме безпрецедентний бруд у бік Януковича, а також давати нові обіцянки», - зазначила народний депутат.

Водночас вона також повідомила, що сьогодні Янукович братиме участь у прямому телевізійному ефірі, зокрема, відповідатиме на запитання журналістів і експертів і програмі «Кращий кандидат», яка вийде о 21.30 на телеканалі ICTV.

Від “Аратти”: те, як у Партії регіонів трактують фундаментальні традиції вільного вибору громадян - навіть не дивує. А скоріш за все просто ображає кожного громадянина, який прагне зробити свідомий і зважений вибір. Бо те, що спікери ПР та й сам Янукович називають "чемпіонатом брехні" у нормальному суспільстві є публічна дискусія претендентів щодо фундаментальних принципів програм, які вони пропонують на вибір суспільства. Адже, у демократичному суспільстві прийнято обирати не пахана і не князька, а програму, яка прийнятна для більшості.

Якщо підходити до дебатів претендлентів саме з цього боку, то наразі очевидно, що програма Януковича - не більше ніж примітивний лохотрон. Взагалі, в нас є всі підстави вважати, що сам Янукович навряд чи читав цей документ. Бо його публічні обіцянки, які він щедро навішує на вуха народу, здебільшого не кореспондуються з його письмово задекларованими намірами. Більш того, - більшість обіцянок Лідера лише демонструють його правове невігластво, оскільки виконання їх вимагає прямо порушити чинне правове поле. Про такі високі матерії як відповідність посул економічним реаліям і законам, - ми взагалі не будемо згадувати: немає предмету аналізу, є лише базікання на рівні незакінченої середньої освіти.

Очевидно, що саме реальний освітній рівень кандидата й є справжньою причною, чому піарщики порадили Лідеру уникати прямих дискусій з фахівцями управлінцями і економістами.

Єдине, з чим ми не можемо не погодитися, так це із визначенням "чемпіонат брехні", бо кращої назви для піару Януковича просто не знайти.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шануй, Україно, святині свої! Бо вони ж – всесвітньої, загальнолюдської ваги; земна цивілізація виросла з них.”
Юрій Шилов

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.