Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Фальсифікаторам потрібен узаконений безлад

Вибори-2010 5264 перегляди

Опубліковано - 4.02.2010 09:44 | Всі новини | Версія для друку

Фальсифікаторам потрібен узаконений безлад
Фальсифікаторам потрібен узаконений безлад
Учорашній цирк під куполом парламенту продемонстрував на весь світ, що Віктор Янукович й не сподівається на чесну перемогу. Ухвалені зміни до закону про вибори президента унеможливлять зрив голосування, але спричинять безлад в роботі дільничних виборчих комісій

Голова Комітету виборців України Олександр Черненко в інтерв'ю "Німецькій хвилі" назвав ухвалені парламентом поправки "цілком абсурдними", оскільки вони "скасовують кворум як необхідний атрибут колегіального органу".

Він нагадав, що про небезпеку зриву виборів через штучний брак кворуму експерти говорили ще влітку. Але ініціатор перегляду закону – Партія регіонів – наполягла на змінах тільки тоді, коли це стало загрожувати її інтересам: "Якщо політичні сили ухвалюватимуть закони тому, що це їм вигідно, то виникає запитання: а де ж тут виборець?"

Європейцям не сподобається

Черненко не виключив, що ухвалені поправки спровокують занепокоєння європейських спостерігачів за виборами, які ще після першого туру не радили змінювати законодавство поспіхом. І висловив сподівання на те, що Президент Ющенко не підпише ухвалений закон до другого туру виборів.

Натомість БЮТівці звинуватили 29 депутатів від НУНС, які проголосували за зміни до закону разом з комуністами та регіоналами, у змові зі штабом Януковича. І заявили, що не мають жодних сумнівів, що це сталося за вказівкою Президента Ющенка, який, мовляв, уже в четвер підпише закон.

Представник президента в парламенті Ігор Попов відмовився прогнозувати реакцію президента.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.