Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки вільного вибору. Хто забезпечував перемогу Януковича на Донбасі

Вибори-2010 5389 переглядів

Опубліковано - 4.02.2010 13:16 | Всі новини | Версія для друку

Хроніки вільного вибору. Хто забезпечував перемогу Януковича на Донбасі
Хроніки вільного вибору. Хто забезпечував перемогу Януковича на Донбасі
Прихильники Юлії Тимошенко на Донбасі зазнають серйозного адміністративного тиску.

Про це в інтерв’ю тижневику «Коментарі» заявила керівник виборчого штабу кандидата на пост Президента України Тимошенко в Донецькій та Луганській областях народний депутат Наталія Королевська.

«Я не хочу називати імена бізнесменів, які нас підтримали. Їх не раз запрошували для бесід до прокуратури, в облдержадміністрацію, де їм прямо і наполегливо пояснювали, що вони роблять колосальну помилку. Говорили, що згодом найменше, що вони можуть втратити, - це бізнес, але ж, мовляв, трапляються з людьми й гірші неприємності», - пояснила вона.

Коментуючи результати першого туру президентських виборів в Луганській і Донецькій областях, Королевська також вказала на те, що штабу Тимошенко вдалося зруйнувати політичну монополію Партії регіонів на Донбасі. «Особливо показовий приклад Луганщини, де з майже 1,9 млн. виборців за Віктора Януковича проголосували лише 932 тис. осіб. А це менше половини всіх виборців області», -- відзначила Королевська.

До того ж, заявила Королевська, на Донбасі в Тимошенко вкрали близько 5% голосів.

«За фактами порушень у ході першого туру виборів порушено 10 кримінальних справ, ще близько 200 перебувають у процесі розгляду, є понад 700 скарг на порушення». - зазначила Королевська.

За словами народного депутата, «основні махінації були зі штучно завищеною явкою — це масове підвезення виборців». Крім того, як пояснила Королевська, використовувалися і раніше апробовані методи «каруселей», включення в список у день голосування і голосування вдома без довідки.

«Тільки в Луганській області 17 січня списки поповнилися на 20 тис. виборців», -- зауважила Королевська.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.