Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У ПР зізналися, що зібрали під Києвом дивізію бойовиків

Вибори-2010 Регіон: м.Київ 5494 перегляди

Опубліковано - 8.02.2010 15:09 | Всі новини | Версія для друку

У ПР зізналися, що зібрали під Києвом дивізію бойовиків
У ПР зізналися, що зібрали під Києвом дивізію бойовиків
У виборчому штабі Віктора Януковича один з депутатів ПР повідомив журналісту Сегодня, що Партія регіонів зібрала “про всяк випадок” під Києвом близько трьох тисяч осіб, які могли відбити штурм урядових будівель.

Нардеп також розповів, якими будуть дії ПР у разі організації нового Майдану і захоплення ЦВК і СП, пише газета “Сєгодня”.

"Хай тільки спробують. Ми зібрали під Києвом про всяк випадок 3000 осіб. Ціла дивізія! Так що якщо Юля поведе своїх на штурм, ми її швидко вгамуємо", - повідомило джерело.

Як повідомлялося раніше, Юрій Луценко, якого відправили у відставку з посади глави МВС, в інтерв'ю виданню “Дзеркало тижня” заявив про намір Партії регіонів привезти до Київської області дві тисячі колишніх силовиків для участі в акціях після другого туру президентських виборів.

Раніше прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляла, що навколо Києва будинки відпочинку заповнені бойовиками, які готові до захоплення влади. Після чого СБУ провела перевірку, яка нічого не виявила.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.