Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ЦВК не розглядала скарги БЮТівців за формальною ознакою

Вибори-2010 5524 перегляди

Опубліковано - 12.02.2010 16:38 | Всі новини | Версія для друку

ЦВК не розглядала скарги БЮТівців за формальною ознакою
ЦВК не розглядала скарги БЮТівців за формальною ознакою
Заступник голови ЦВК Жанна Усенко-Чорна заявила про факти повернення скарг партії ВО “Батьківщина” Центральною виборчою комісією через недотримання формальних обставин.

Про це вона сказала сьогодні на брифінгу, передає.

"Той факт, що скарги суб'єкта виборчого процесу, зокрема політичної партії ВО "Батьківщина" щодо дій та бездіяльності ОВК при встановленні результатів голосування в межах ТВО, були повернуті суб'єкту подання скарги через недотримання формальних обставин, зокрема, через відсутність зазначення поштового індексу скаржника, дає привід стверджувати, що ЦВК досить поверхнево поставилася до фактів порушень під час підрахунку голосів", - підкреслила Усенко-Чорна.

За її словами, ці факти містять у собі підстави для сумніву в достовірності встановлення результатів голосування як на окремих виборчих дільницях, так і в межах ТВО.

Окрім цього, Усенко-Чорна повідомила, що на сьогодні було подано 55 скарг від ВО "Батьківщина", з яких 33 вчора були повернуті у зв'язку з тим, що не був зазначений поштовий індекс скаржника.

"Лише така формальна обставина завадила ЦВК розглянути ті порушення, які мали місце під час підрахунку голосів, і дати оцінку тим обставинам, наскільки вони впливали на правильність підрахунку голосів", - додала заступник голови Центрвиборчкому.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шануй, Україно, святині свої! Бо вони ж – всесвітньої, загальнолюдської ваги; земна цивілізація виросла з них.”
Юрій Шилов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.