Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нищівники Києва. У Комоса з’явився конкурент - міністр Павленко

Довкілля 7523 перегляди

Опубліковано - 18.02.2010 10:28 | Всі новини | Версія для друку

Нищівники Києва. У Комоса з’явився конкурент - міністр Павленко
Нищівники Києва. У Комоса з’явився конкурент - міністр Павленко
Міністерство сім’ї, молоді та спорту склало план розміщення у столиці готелів та спортивних комплексів до ЄВРО-2012. Згідно з цим документом, чимало будівель зведуть у зелених зонах Києва: на Жуковому острові та в урочищі “Верблюд”, що на Оболоні.

Столичні екологи категорично проти забудови Жукового острова та урочища "Верблюд", де живе чимало тварин і птахів, занесених до Червоної книги. Співробітник Національного екологічного центру України Олексій Василюк розповів, що в урочищі "Верблюд", де вчені планували створити заповідну зону, вже вирубали старі дуби.

Тим часом забудовники переконують, що зведення готелів ніяк не вплине на заповідні території. Мовляв, дерев на Жуковому не рубатимуть і збудують лише двоповерхові будиночки. За словами Івана Гуріна, голови правління кооперативу "Коник", що є інвестором готелю, будувати будуть не в зеленій зоні і вже мають усі дозволи.

Чиновники на слова екологів теж не зважають, мовляв, земля виділена, тому будівництво буде. "Я скажу так: готелі туристам будувати треба, це вимоги УЄФА. Земля давно виділена, причому законно, і ніхто нічого змінювати не буде", - сказав перший заступник голови виконавчого органу КМДА Анатолій Голубченко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Довкілля»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.