Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Литвин завив, що не має доказів існування коаліції, яка обрала його на посаду

Влада 3776 переглядів

Опубліковано - 19.02.2010 17:12 | Всі новини | Версія для друку

Литвин завив, що не має доказів існування коаліції, яка обрала його на посаду
Литвин завив, що не має доказів існування коаліції, яка обрала його на посаду
Під час шостої сесії у Верховній Раді було ухвалено 76 позитивних рішень, але жодне з яких не було підтримано чинної коаліцією.

Про це сьогодні в інтерв’ю телеканалу «Рада» заявив Голова Верховної Ради Володимир Литвин.

За словами Литвина, вирішальним чинником для нього є працездатна Верховна Рада, а не формальні питання існування коаліції та опозиції.

«А для того, щоб продемонструвати факт, що до відповідальної роботи ще дуже далеко.., наведу простий приклад: з початку цієї сесії Верховна Рада розглянула 123 питання. З них позитивно ухвалено тільки 76 рішень... Так от, з 76 рішень жодне не було проголосоване коаліцією», - відзначив Литвин, наголосивши, що основне завдання коаліції - результативні голосування.

Як повідомлялося раніше, сьогодні Литвин заявив, що вагомим доказом існування коаліції у Верховній Раді стало б результативне голосування щодо державного бюджету на 2010 рік.

На цьому тижні Литвин попросив чинну коаліцію впродовж десяти днів надати документи, що підтверджують її існування. Вимагають від коаліції 226 підписів у зв’язку з тим, що набрав чинності Закон, яким затверджено Регламент Верховної Ради, окрім Литвина нардепи фракції ПР.

Як відомо, Литвина було обрано Головою ВР за поданням коаліції у складі фракцій БЮТ, НУ-НС та Блоку Литвина. Регіонали голосували проти. Наразі Литвин чомусь не піддає сумніву це голосування.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.