Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Регінали кажуть, що зі зняттям Тимошенко виключно технічні проблеми

Влада 3375 переглядів

Опубліковано - 23.02.2010 15:05 | Всі новини | Версія для друку

Регінали кажуть, що зі зняттям Тимошенко виключно технічні проблеми
Регінали кажуть, що зі зняттям Тимошенко виключно технічні проблеми
Перший заступник голови Верховної Ради Олександр Лавринович заявляє, що в парламенті України є необхідна кількість голосів за відставку уряду.

Про це він заявив в інтерв’ю УНІАН.

За його словами, голосів для відставки «багато більше, ніж необхідно». «Те, що рішення буде ухвалено, то це поза всяким сумнівом». Він зазначив, що питання щодо резолюції недовіри Кабінету міністрів України буде розглянуто наприкінці наступного тижня. Він наголосив, що не потрібно розглядати дане питання «в пожежному порядку». При цьому він підкреслив, що фракція Партії регіонів «не хоче виходити за межі, які визначені законом про Кабінет міністрів України і регламентом Верховної Ради України, відповідно до яких уряд України має 10 днів для того, щоб підготуватися до звіту у Верховній Раді України». «Ми не зазіхаємо на права уряду», - додав він.

Лавринович наголосив, що заяви першого віце-прем’єр-міністра України Олександра Турчинова з приводу нібито відкликання фракцією Партії регіонів проекту постанови про відставку уряду не відповідають дійсності.

«Ну я розумію, що у людей істерика. Але ж не можна так нахабно брехати на всю країну», - підкреслив Лавринович.

Він наголосив, що і зараз на сайті ВР є зареєстрований проект постанови. В той же час додав, що через технічні питання фракція Партії регіонів робила переоформлення реєстрації. Він зазначив, що голова ВР повернув проект постанови з тим, щоб його було передано на розгляд парламенту відповідно до тієї послідовності і того зразка, який затверджений розпорядженням керівника парламенту.

Лавринович наголосив, що сам текст постанови ніяким чином не змінювався, ніякого його відкликання не було. Він наголосив, що «резолюція недовіри буде розглянута і уряд піде у відставку». При цьому додав, що «нехай вони не сподіваються на чудо, бо чуда не буде, цього уряду в Україні не буде».
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.