Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Коаліційні пристрасті. Регіонали впевнені, що таки створять коаліцію

Влада 3275 переглядів

Опубліковано - 2.03.2010 14:57 | Всі новини | Версія для друку

Коаліційні пристрасті.  Регіонали впевнені, що таки створять коаліцію
Коаліційні пристрасті. Регіонали впевнені, що таки створять коаліцію
Перший заступник керівника фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що у Верховній Раді є достатня кількість депутатів, які можуть сформувати нову коаліцію.

"Я можу сказати так, що на сьогоднішній день проглядається більшість, яка в змозі створити коаліцію в парламенті, і точно є більшість, яка зможе проголосувати за висловлення недовіри уряду", - сказав Єфремов сьогодні під час брифінгу.

За його словами, оголошення про припинення існуючої коаліції - це перший крок до створення нового формату більшості у ВР. Разом з тим перший заступник голови фракції ПР висловив думку, що до закінчення переговорів про створення коаліції не слід оприлюднити інформацію про учасників процесу.

"Некоректно називати групи або народних депутатів до того часу, поки не буде остаточно ухвалено рішення і підписані документи", - сказав регіонал, зазначивши, що це суперечить правилам переговорів.

Як повідомлялося, сьогодні, 2 березня, голова Верховної Ради України Володимир Литвин оголосив про припинення діяльності парламентської коаліції у складі фракцій Блоку Юлії Тимошенко, Нашої України - Народної самооборони і Блоку Литвина.

Пізніше джерело ЗМІ в Партії регіонів повідомило, що завтра, 3 березня, Литвин оголосить про створення нової парламентської більшості, яка висуне на посаду прем'єра регіонала Миколу Азарова.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Церква - скоріш лікарня для грішників, ніж музей святих”
Ебігайл Ван Берен

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.