Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Уряд повалили не регіонали, а коаліціянти-зрадники, вважають у БЮТ

Влада 3349 переглядів

Опубліковано - 3.03.2010 15:43 | Всі новини | Версія для друку

Уряд повалили не регіонали, а коаліціянти-зрадники, вважають у БЮТ
Уряд повалили не регіонали, а коаліціянти-зрадники, вважають у БЮТ
Заступник керівника фракції Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді Сергій Соболєв вважає, що уряд було відправлено у відставку через зраду колишніх партнерів по демократичній коаліції, зокрема, депутатів фракцій Блоку Литвина та НУ–НС.

"Нас не дивує позиція Партії регіонів – вони завжди займали антиукраїнську позицію, але тут дивна метаморфоза сталася з комуністами і Литвиним", - заявив Соболєв сьогодні на брифінгу у Верховній Раді.

Народний депутат нагадав, що раніше при аналогічних спробах відправити уряд Юлії Тимошенко у відставку ані комуністи, ані депутати фракції Блоку Литвина не підтримували таку пропозицію.

"Литвин раптом, коли розпочалося економічне зростання, а про це очевидні цифри останніх двох місяців, вирішив швидко змінити свій статус і повторити подвиг Олександра Олександровича Мороза", - сказав він.

Соболєв вважає, що зміна позиції цих депутатів відбулася за рахунок матеріального та посадового стимулювання з боку Партії регіонів. "Я думаю, що це було пряме стимулювання, яке стосувалося і матеріальних, і посадових благ", - припустив він.

"Фактично відправляти у відставку уряд в умовах, коли вони не змогли сформувати коаліцію, коли у них немає голосів під новий уряд – це означає країну кинути в прірву ще більшої безодні", - заявив Соболєв.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.