Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Луценко порадив Ющенку забути про високі державні посади

Політика 4303 перегляди

Опубліковано - 3.03.2010 18:29 | Всі новини | Версія для друку

Луценко порадив Ющенку забути про високі державні посади
Луценко порадив Ющенку забути про високі державні посади
Лідер Громадянського руху «Народна самооборона» Юрій Луценко вважає, що після бездарного керування державою впродовж останніх п’яти років колишньому президенту Вікторові Ющенко треба забути про високі державні посади.

Так Юрій Луценко прокоментував інформацію, що з’явилась у ЗМІ, про зустріч з Вірою Ульянченко, на якій вона намагалась схилити лідера «Народної самооборони» до підтримки кандидатури Віктора Ющенка на посаду прем’єр-міністра.

«Я спростовую інформацію про будь-які переговори щодо підтримки «Народною самообороною» кандидатури Віктора Ющенка на посаду прем’єра. Більше того, можу публічно заявити, що п’ять років президентства Ющенка — це п’ять років пустопорожньої псевдопатріотичної балаканини, не підтвердженої жодною справою, втрачених можливостей, зрад та удаваної боротьби з корупцією», — так оцінив результати роботи Ющенка Луценко.

«Думаю, що після цього йому треба забути про можливість обіймати будь-які високі державні посади», — вважає лідер «Народної самооборони».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.