Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Держава - це я. У Москві Президент Янукович повертатиме старі схеми?

Газоват 5868 переглядів

Опубліковано - 4.03.2010 20:14 | Всі новини | Версія для друку

Держава - це я. У Москві Президент Янукович повертатиме старі схеми?
Держава - це я. У Москві Президент Янукович повертатиме старі схеми?
В рамках першого візиту до Москви обраного Президента України Віктора Януковича планується обговорити відносини України і РФ, зокрема газове питання.

Про це в інтерв'ю телеканалу "Росія 24" повідомив глава української держави.

"Я упевнений в тому, що ми в обов'язковому порядку торкнемося традиційних питань відносин України і Росії, у тому числі і питань, що стосуються постачань газу на Україну, транзиту газу до Європи, надійності цієї системи", - заявив Янукович.

При цьому він пояснив: "Віктор Ющенко і Юлія Тимошенко зробили величезну помилку, зруйнувавши договірну базу, яка будувалася протягом всіх років незалежності. Я впевнений в тому, що це і на користь Росії, і на користь України побудувати зрозумілі, перспективні, довгострокові, партнерські стратегічні відносини".

Відповідаючи на питання, про можливість виникнення "цінових" воєн, Янукович виразив упевненість, що "партнери завжди домовляються".

Від “Аратти”: пам'ятаючи історію близького минулого, ми можемо нагадати усім, що декілька місяців тому прем'єр Росії Владімір Путін публічно заявив, що його колега Тимошенко - прем'єр України з яким йому найкомфортніше працюється.

Більш того, декілька днів тому керівник "Газпрому" Алєксєй Міллер заявив, що російський монополіст у найближчі десять років не має наміру переглядати україно-російські договірні стосунки.

А про що домовляться Медвєдєв і Янукович - побачимо і почуємо вже завтра.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.