Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тігіпко вважає хибним спосіб формування більшості тушками

Політика 4268 переглядів

Опубліковано - 9.03.2010 18:22 | Всі новини | Версія для друку

Тігіпко вважає хибним спосіб формування більшості тушками
Тігіпко вважає хибним спосіб формування більшості тушками
Лідер партії «Сильна Україна» Сергій Тігіпко вважає, що безглуздо ставити долю уряду і більшості в залежність від ступеня задоволення апетитів позафракційників.

Так він прокоментував прийняття Верховною Радою України закону про внесення змін до Регламенту ВР, які дозволять формувати коаліцію не тільки з фракцій, а й окремих депутатів.

Як повідомила прес-служба Тігіпка, політик вважає, що, «намагаючись зліпити нову коаліцію з порушенням Конституції, команда Віктора Януковича здійснює стратегічну помилку. Проголосувавши за зміни умов формування парламентської коаліції, депутати не тільки нехтували нормами Конституції, а й продемонстрували політичне рейдерство в парламенті.

«Дивно, з якою цілеспрямованістю команда Януковича наступає на ті ж граблі: у 2007 році вони вже втратили владу через те, що намагалися одержати конституційну більшість методами політичної корупції – втягуванням у коаліцію окремих депутатів. Безглуздо ставити долю уряду та більшості в залежність від ступеня задоволення апетитів позафракційників. Де гарантія, що торг з цими депутатами закінчиться їх входженням у коаліцію, і вони не продовжать шантажувати прем`єра і Президента при кожному голосуванні за важливі урядові законопроекти?», - запитує Тігіпко.

У результаті такий варіант виходу з парламентської безвиході «обійдеться регіоналам дорожче, ніж дострокові вибори», заявив політик.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.