Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Коаліційні пристрасті. Регіонали кажуть, що тушки вже назбирали

Влада 3333 перегляди

Опубліковано - 10.03.2010 13:32 | Всі новини | Версія для друку

Коаліційні пристрасті.  Регіонали кажуть, що тушки вже назбирали
Коаліційні пристрасті. Регіонали кажуть, що тушки вже назбирали
Перший заступник лідера фракції Партії регіонів Олександр Єфремов стверджує, що під угодою про створення коаліції є вже понад 230 підписів народних депутатів.

Про це він заявив сьогодні в інтерв’ю журналістам.

«Вже є достатня кількість підписів – більше 230. І це депутати, які готові приєднатися до коаліції більшості», - сказав він.

В той же час О.ЄФРЕМОВ відмовився демонструвати цей документ, пославшись на те, що не може його оприлюднювати до остаточного рішення.

«Це було б просто неетично», - сказав він.

За словами Єфремова, якщо завтра зміни до Регламенту ВР будуть підписані Президентом і вступлять в силу, то “коаліції вже нічого не завадить формувати уряд».

“Ми можемо очікувати, що протягом короткого часу може бути сформований уряд, і всі питання будуть вирішені», - сказав він.

Він запевнив, що при формуванні уряду не застосовуватиметься квотний принцип.

За словами Єфремова, виходячи з переговорного процесу про створення коаліції, більшість голосів “складуються” навколо того, що прем’єр-міністром буде обрано Миколу Азарова.

«Це кандидатура, яка не викликає суперечок практично ні у кого», - сказав він.

Представники фракції “Наша Україна – Народна самооборона” проводять з виконуючим обов’язки голови фракції Партії регіонів Миколою Азаровим переговори про створення коаліції.

Про це в інтерв’ю журналістам повідомив народний депутат з фракції НУ-НС Анатолій Матвієнко.

За його словами, переговори розпочались сьогодні о 12.00.

Водночас Матвієнко відмовився назвати прізвища депутатів з фракції “Наша Україна – Народна самооборона”, які беруть участь в переговорах. Він послався на те, що запізнюється і повідомить всі подробиці після зустрічі.

Як повідомлялося раніше, 9 березня Верховна Рада 235-ма голосами ухвалила закон про внесення змін до Регламенту Верховної Ради, які дозволяють формувати парламентську коаліцію з депутатських фракцій та окремих депутатів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.