Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Колесніков пояснив, що застряг у 1979 році

Національне питання Регіон: Львівська область 9438 переглядів

Опубліковано - 16.03.2010 19:51 | Всі новини | Версія для друку

Звичне “одобрямс” держчиновників-манкуртів
Звичне “одобрямс” держчиновників-манкуртів
Віце-прем’єр-міністр України з питань «Євро-2012» у Львові пояснив, чому він не розмовляє державною мовою. Чиновники швиденько теж забули українську.

Колесніков пояснив, що йому російською – швидше – швидше. Про це він сказав сьогодні, 16 березня, на брифінгу у Львові, повідомляє ЗІК.

Віце-прем’єр зазначив, що мовне питання для нього не є принциповим, і він знає українську мову. Однак розмовляє російською, тому що так швидше.

«Так буде швидше», – пояснив Колесніков. Також він зазначив, що не має «жодної хвилини мовної практики, починаючи з 1979 року».

Під час візиту Колеснікова до Львова місцева влада перейшла на російську

Під час візиту віце-прем'єра з Євро-2012 Бориса Колеснікова представники влади Львова продемонстрували своє знання російської мови. Зокрема, мер міста Андрій Садовий привітав Колеснікова російською мовою.

У свою чергу начальник управління містобудування та архітектури Львівської облдержадміністрації Степан Лукашик поінформував ламаною російською про стан справ з підготовкою львівського аеропорту до Євро-2012.

Губернатор області Микола Кміть, за інформацією ЗІК, був стриманим і не дуже багатослівним, висловлюючись лише щодо деяких уточнень.

Таким чином, збулося пророцтво першого заступника мера Львова Олега Синютки, який 10 лютого під час наради з директорами шкіл Франківського району міста оцінив підсумки виборів: "Ну що, будемо розмовляти російською?", відзначає Кореспондент.net.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Національне питання»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.