Аратта - На головну

19 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Табачник націлився на пільговиків

Влада 3396 переглядів

Опубліковано - 18.03.2010 12:21 | Всі новини | Версія для друку

Табачник націлився на пільговиків
Табачник націлився на пільговиків
Міністр освіти і науки Дмитро Табачник вважає доцільним скоротити кількість пільгових категорій під час вступу до вищих навчальних закладів.

Про це він сказав журналістам.

«Ми обов’язково скоротимо кількість пільговиків», - заявив міністр.

При цьому він відзначив, що до початку вступної кампанії 2010 року до вишів навряд чи вдасться внести зміни в законодавство і скоротити кількість пільгових категорій, проте ректори пропонують передбачити в державному замовленні обмеження кількість пільговиків у виші до 20%.

Табачник також відзначив, що після детального аналізу прийматимуться рішення щодо того, які пільгові категорії можна скоротити на законодавчому рівні.

Нагадаємо, народний депутат від фракції БЮТ, голова парламентського комітету з питань науки і освіти Владимир Полохало також вважає, що потрібно скоротити кількість соціальних пільг при вступі до вищих навчальних закладів.

На його думку, значна кількість пільгових категорій для вступу до вишів обумовлена прагненням політиків сподобатися виборцям, тому число пільг збільшується перед кожними виборами.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.