Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Українським протестувальникам доведеться пригадати “демократизатори”

Політика 4574 перегляди

Опубліковано - 22.03.2010 12:48 | Всі новини | Версія для друку

Українським протестувальникам доведеться пригадати “демократизатори”
Українським протестувальникам доведеться пригадати “демократизатори”
Лідер громадянського руху “Народна самооборона” Юрій Луценко прогнозує, що наслідком призначень керівництва Міністерства внутрішніх справ України стане погіршення криміногенної ситуації в країні.

"Міністр, м’яко кажучи, не найкращий із кадрового резерву Партії регіонів. У них були набагато сильніші фігури, але обрали того, хто особисто буде виконувати будь-які вказівки Януковича, незважаючи на правові і моральні перешкоди. Його заступником прийшов колишній командувач внутрішніх військ, який видавав бойові патрони проти людей на Майдані. Особисто Президент Янукович затвердив тих одіозних фігур, які вже з понеділка стануть до роботи. Я не можу їм заважати. Як будь-який опозиціонер, я можу лише критикувати. Можу пообіцяти одне – мовчати не буду. По результатам півріччя я прогнозую зростання злочинності не менш, ніж на 25-30%. Бо ця команда прийшла дерібанити країну і розганяти демонстрації, а зовсім не боротися зі злочинами", - сказав Юрій Луценко напередодні у ефірі 5 каналу.

Екс-міністр внутрішніх справ нагадав, що за часів його керівництва Міністерством внутрішніх справ кількість тяжких злочинів скоротилася на 7-8 % порівняно з 2005 роком, на 30 % - кількість травмованих та загиблих на дорогах. "Це найкраща робота серед колег по Східної Європі", - зазначив він.

Луценко також додав, що під час його керівництва правоохоронні органи передали до прокуратури матеріали щодо майже 20 тисяч осіб, які підозрюються у скоєнні службових та посадових злочинів. "Ми всі ці матеріали передали до прокуратури і з них треба спитати, чому жоден із резонансних злочинів, в тому числі тих, хто вже вдруге і втретє приходить на посади в Кабінеті Міністрів України, ні разу не розслідували і публічно не звітували,чому такі справи закриті, за які-такі обіцянки або за які-такі подарунки", - пояснив Луценко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.