Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович зажадав від Азарова антикризового плану

Влада 3179 переглядів

Опубліковано - 22.03.2010 14:47 | Всі новини | Версія для друку

Янукович зажадав від Азарова антикризового плану
Янукович зажадав від Азарова антикризового плану
Президент України Віктор Янукович сьогодні під час зустрічі доручив прем’єр-міністру Миколі Азарову підготувати програму невідкладних заходів для виходу з кризи.

Програма має бути розглянута за участю депутатів Верховної Ради України, фахівців, експертів та представників громадськості на засіданні уряду, і після затвердження - обов'язково оприлюднена, повідомляє прес-служба глави держави.

Водночас Янукович закликав Азарова не чекати завершення виконання програми невідкладних заходів, а вже зараз надати пропозиції щодо пріоритетності і черговості реформ.

За результатами зустрічі з представниками Всеукраїнських професійних спілок та професійних об'єднань глава держави доручив уряду налагодити системну співпрацю з профспілками.

Янукович також висловив упевненість, що соціально-економічна ситуація в Україні змінюватиметься на краще і доручив прем'єр-міністру інформувати його про першочергові заходи та пріоритетні напрямки діяльності, які визначатиме уряд.

Крім того, Президент доручив вже цього тижня підготувати і провести спільну з урядом нараду з пенсійної реформи. "Ми повинні разом розглянути всі питання, що стосуються пенсійної реформи. Насамперед визначити, що ми можемо зробити і що можемо очікувати", - підкреслив глава держави.

Відповідаючи на запитання Президента щодо організації роботи з попередження повеней, прем'єр-міністр доповів, що в уряді створено відповідну комісію, яка провела два робочих засідання, розроблено план заходів, розпочато фінансування.

Під час зустрічі Янукович і Азаров обговорили також проблемні питання підготовки до проведення в Україні фінальної частини футбольного Євро-2012.

Крім того, Президент та глава уряду домовилися проводити зустрічі щопонеділка о 12:00, щоб спільно підбивати підсумки минулого тижня і планувати наступний.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.