Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Прем’єр Микола Азаров обіцяє швидко ліквідувати проблему з ПДВ

Економіка 5485 переглядів

Опубліковано - 23.03.2010 15:59 | Всі новини | Версія для друку

Прем’єр Микола Азаров обіцяє швидко ліквідувати проблему з ПДВ
Прем’єр Микола Азаров обіцяє швидко ліквідувати проблему з ПДВ
Кабінет Міністрів України розраховує до 1 червня 2010 року остаточно зняти проблему відшкодування підприємствам податку на додану вартість.

Про це прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив під час зустрічі з заступником Міністра фінансів США Крістофером Смартом, повідомила прес-служба.

"Уже в другій половині поточного року всі компанії, які працюють в Україні, пересвідчаться, що проблем з поверненням ПДВ не існує", - запевнив Азаров.

За його словами, також буде модернізована і спрощена податкова система в державі. Так, з 1 січня 2011 року податки в Україні будуть знижені, але Уряд доб’ється того, щоб вони сплачувалися справедливо і в повному обсязі.

Азаров зауважив, що Кабінет Міністрів докладе максимум зусиль для швидкого покращення інвестиційного клімату в Україні. За його словами, цьому сприятиме наведення порядку у державних фінансах і проведення Урядом системних глибинних реформ.

Наразі проблему з поверненням ПДВ досі не вдалося подолати жодному уряду, відколи існує цей податок. Якщо уряду Азарова вдасться знайти рішення проблеми - українські підприємства отримають суттєвий антикризовий інструмент, оскільки затримки з поверненням ПДВ суттєво впливають на фінансовий стан, фактично вимиваючи обігові кошти, що негативно впливає на увесь технологічний цикл виробництва.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.