Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Азаров повідомив, що вже готовий пакет оздоровчих законопроектів

Влада 3459 переглядів

Опубліковано - 24.03.2010 14:13 | Всі новини | Версія для друку

Азаров повідомив, що вже готовий пакет оздоровчих законопроектів
Азаров повідомив, що вже готовий пакет оздоровчих законопроектів
Уряд має запропонувати на розгляд парламенту низку першочергових документів, зокрема, щодо оздоровлення економіки.

Про це повідомив прем’єр-міністр України Микола Азаров, розпочинаючи засідання уряду.

«Наступного тижня розпочне роботу Верховна Рада… Все, що вже є в нашому портфелі для пожвавлення та покращення внутрішнього платоспроможного попиту, оздоровлення економіки, має бути прийняте і негайно запрацювати», - підкреслив Глава уряду.

Азаров також зазначив, що у п’ятницю, 26 березня відбудеться засідання Ради коаліції. «Я прошу всіх членів Уряду надати свої пропозиції до порядку денного цього засідання», - наголосив Глава уряду.

Прем’єр-міністр зазначив, що Рада коаліції збиратиметься регулярно, а порядок денний формуватиметься з пропозицій Уряду і керівників фракцій.

Він також повідомив, що формування складу уряду та урядових структур на завершальному етапі.

«Уряд починає роботу в повному складі. Багато призначень відбулося за коаліційним принципом, але це зовсім не означає, що зменшується відповідальність Уряду в цілому та персональна відповідальність кожного з нас», - наголосив Азаров. Прем’єр-міністр запевнив, що ефективність роботи Уряду залежить саме від злагодженості дій та розуміння спільної відповідальності за справу.

Микола Азаров також підкреслив, що початок роботи Уряду позитивно сприйняла світова спільнота. «Як вчора мені сказав заступник Міністра фінансів США Кристофер Смарт, «вікно можливостей» для України сьогодні відчинено навстіж і увага величезна», - зазначив прем’єр-міністр, додавши, що Уряд не має права змарнувати це позитивне ставлення до країни.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.