Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Агітки і життя. Проект бюджету і соціальні стандарти

Добробут 4273 перегляди

Опубліковано - 26.03.2010 12:24 | Всі новини | Версія для друку

Агітки і життя. Проект бюджету і соціальні стандарти
Агітки і життя. Проект бюджету і соціальні стандарти
Уряд Януковича-Азарова закладає у державний бюджет на 2010 рік завідомо занижені показники мінімальної заробітної плати.

Про це заявив народний депутат, член Комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та праці Андрій Павловський.

За його словами, уряд Азарова планує встановити рівень мінімальної зарплати на кінець року у розмірі 888 гривень, що майже на 100 гривень менше прожиткового мінімуму.

Павловський зазначив, що враховуючи рівень інфляції, мінімальна зарплата на кінець року повинна становити більше 1000 гривень.

«Це ціна соціальних передвиборчих обіцянок Януковича і Партії регіонів, які обіцяли покращити життя вже сьогодні: підвищити майже вдвічі мінімальні заробітні плати, пенсії, стипендії», - сказав він.

На думку народного депутата, сьогодні стає очевидним, що обіцянки про підвищення соцстандартів були всього лише виборчими технологіями, грубим масштабним обманом найбільш знедолених категорій населення.

«У «регіоналів» вийшло все по Макіавеллі: коли йдеш до влади – обіцяєш все що завгодно, коли прийдеш до влади – завжди поясниш, чому ти це не зробив», - сказав Павловський.

Він наголосив, що обіцянки Партії регіонів луснули, як мильні бульбашки.

«Всі громадяни України є свідками невиконання Януковичем і його урядом своїх же соціальних зобов’язань, які вони взяли перед своїми виборцями», - резюмував він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.